Breaking

SUBOTOM U 6

Kratke vesti / 30 aprila, 2022

Gosti emisije Subitom u šest ove subote su Ćemo, Nataša Aksentijević, Marija Egelja i Vladan Savić 

Tema  : PREDRASUDE – u javnom poslu, životu, muško ženskim odnosima

 

Neka od pitanja biće: Jedan od stereotipa ili predrasuda sa kojom se često susrećemo jeste rečenica da se od žena očekuje da uvek budu lepe, a od muškaraca da budu hrabri.. Jesu li danas ove uloge zamenjene?

Koliko puta su videli žensku solidarnost na delu (pošto često tvrde da su žene ljubomorne jedna na drugu), a koliko puta ste bili svedoci činjenice da su u stanju da se posvađaju upravo zbog muškaraca (ukoliko im se dopadne isti muškarac)?

 

Muškarac koji u kasnim 20-im ili (još gore) 30-im živi sa roditeljima društvo će smatrati nedovoljno sposobnim i ambicioznim da se pokrene i ostvari samostalan život. Uz to, dolazi i odbojnost mnogih devojaka koje s „takvima“ ne žele da imaju posla. Šta oni misle o tome ?

Neke žene u potpunosti zaborave na svoj život, svoje želje i ono što vole i svog partnera stave u centar sveta. Da li ovakva posvećenost privlači muškarce ili ima potpuno suprotan efekat?

Autor Uroš Markov

Voditelj Drina Pešić

TV Studio B 30.4.2022 u  18:30h

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

PENA KOJA ŠTETI ZDRAVLJU

Next Post

Uticaj delimičnog pomračenja Sunca i potpunog pomračenja Meseca

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PENA KOJA ŠTETI ZDRAVLJU

Veća količina pene izašla je iz zagađene reke i stigla do vrata meštana Moskete, koja je udaljena 22 km od kolumbijske...

April 30, 2022