Breaking

Ne ograničavajte sebe na dostižne ciljeve.Venera je u znaku “luka i strele” u Strelcu i poručuje…spremite se za susret sa svojim željama

Horoskop i zabava / Život / 1 novembra, 2021
Ne ograničavajte sebe na dostižne ciljeve.Venera je u znaku “luka i strele” u Strelcu i poručuje…spremite se za susret sa svojim željama.
Venera i Jupiter i…ljubav i želje ne znaju za granice.
Osmeliće se mnogi da preskoče sve granice, da pređu sve mostove, čak i one koji su moralom, zakonom ili predrasudama zabranjene.
Za neke biće ovo samo hladnoća, za neke uzdržanost, disciplina, za neke
mudrost i odricanje…strpljenje, čekanje…kako god,
samo napred i ne dozvolite da vas išta zaustavi i omete u nekim odlučujućm momentima. Povoljne uslove možete očekivati i u poslovnom svetu i materijalizaciji.
Ni na ljubav nećete dugo čekati.
Pored Venere koja ima dovoljno pokretačke energije da napravi prvi korak i velike lične promene na emotivnom polju, tu je i Saturn, pa i Uranom i spaja staro sa novim, spaja stare, a nove susrete. Ovaj period je jako važan, ne samo na ljubavnom polju nego na vašem ličnom životnom polju. U mnogim životima nastaće velike životne promene. Ukoliko i sami imate ovakav aspekt to je onda promena koju ste dugo očekivali i koja vas može uzdići do neslućenih visina.
Svakako neće biti nešto neočekivano i u momentu možda neće biti lagano, ali kako je ovo protočan aspekt i ako i u vašem horoskopu živi, ovo je dobar put na koji ste dugo čekali, a sve ostalo su samo vaši neosnovani strahovi. Pokušajte da ih savladate, pokušajte da sagledate svoj život iz drugog ugla i da prihvatite budućnost koja je sada vaša sadašnjost.
Pripremite se za susret sa svojim željama, sa ostvarenjem onoga što ste poželeli. Budite hrabri i suočite se sa svojom sudbinom, ako ste imali želja, ako ste imali planova, onda samo zapamtite da vam se ništa neće dogoditi što niste u stanju podneti. Samo u mraku i tami stvari izgledaju strašne, a Venera u znaku Strelca donosi svetlo veselih boja da vas razveseli, nasmeje, usreći i od života bajku pišeeee…
Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

TRENUTNO SAM JAKO SREĆNA

Next Post

BANKA SEMENA KRAGUJEVAC

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

TRENUTNO SAM JAKO SREĆNA

Karijera Martine Vrboš počela je još u tinejdžerskim danima, a traje i do  danas. Čini nam se da svakim svojim novim...

October 31, 2021