Breaking

MIRIS POZITIVNOG DUHA

Knjige / 14/09/2020

Gordana Maksimović je majka, žena, ćerka, supruga, logopedica, dizajner nakita, sertifikovani life coach, osnivač Centra za lični razvoj,  autor knjige Miris pozitivnog duha, kao i još jedne knjige koju baš sada priprema, knjige koju će nazvati, Život je tako lep… jer život zaista postaje lep, kada u njega unesemo Miris pozitivnog duha  i u skladu sa njim i živimo.Tako da nas ne iznenađuje naziv njene nove knjige, jer gledajući i prateći Gordanin život, mi vidimo da ono o čemu ona govori i piše, zaista i živi, zato joj se i veruje.

Gordana Maksimovi’

 

 

Puno toga je još, po čemu ćete  prepoznati Gordanu. Ono što trenutno radi je i realizacija autorskog programa, “Živim i širim Miris pozitivnog duha“, kako kroz radionice, tako i putem svog you tube kanala, gde nesebično sa svima vama, deli sva svoja saznanja i iskustva, stečena kroz dugogodišnji rad na sebi. Ona vam otkriva koji su to koraci kojima se ide u susret boljem životu, kao i svoj recept za srećan život, koji lako može biti i vaš, ali to je već stvar vaše odluke. Ne zaboravite da su vaše odluke, vaši izbori, a od vaših izbora zavisi i kvalitet vašeg života. Kada preuzmete tu odgovornost, odgovornost za svoj život, onda su moguće i promene i to promene na bolje.

Gordana, takođe sa svojom prvom knjigom,  Miris pozitivnog duha, putuje i obilazi svet, promoviše pozitivni duh i važnost pozitivnog razmišljanja. Često ćete čuti kako govori ”biram misli, biram život”. Jer ona zna da kada izabere dobre, ohrabrujuće, uzvišene i pozitivne misli, život zaista postaje lep.

Danas je po knjizi poznaju, prepoznaju i mnogi su knjigu poželeli. Danas njeni čitaoci žive ono o čemu Gordana priča i piše. Ona se nije tu zaustavila, kao što na početku pomenuh, ona priprema još jednu knjigu, Život je tako lep… samo ako  mu dopustimo da to i bude. Vi ćete uskoro imati priliku da i tu knjigu, taj njen životni vodič držite u svojim rukama. Do tada tu je njen Miris pozitivnog duha, njena knjiga o kojoj se već toliko priča, knjiga sa kojom sigurno donosite novu odluku da od danas krenete malo drugačije i da počnete da svoj život živite najbolje što možete. Da uskoro i vi raširite svoje ruke i glasno kažete :”Život je tako lep!” i poverujete u to svim srcem.

Gordana, sva svoja znanja stečena kroz dugogodišnji rad na sebi, kroz brojne edukacije koje je prošla,  kroz lično usavršavanje, nesebično deli sa svima koji žele nešto više i nešto bolje u svom životu. Deli sa svima onima koji su spremni da se pokrenu i da naprave bar prvi, pa i najmanji korak. Jer kako Gordana kaže, prvi korak je najteži, svaki drugi je mnogo lakši i to je tajna svakog uspeha, to je tajna svakog sna, to je tajna njenog sna. Ukoliko smo vas zainteresovali, ukoliko ste poželeli da se upoznate sa njenom knjigom, prenećemo vam reč autora, gde Gordana na jedan jedinstven, posebani i orginalan način ispraća svoju knjigu do vaših ispruženih ruku.

Gordana Maksimovi’

Autor o knjizi:

“Kada krenete na put promene, kada donesete odluke, važne, životne, onda je potrebno naoružati se pozitivnom energijom, koja vam daje snagu, moć da hrabro koračate napred, da vas strah od neuspeha ne saplete na tom putu, da vas tuđi strahovi ne pokolebaju, da vas teškoće, koje su normalan pratilac svakog uspeha, ne razočaraju i da ostanete uspravni, ponosni i puni vere da je taj put vaš i da je on vaša najbolja odluka do tada.

 Shvatila sam i sama da mi je potrebna dodatna snaga, zapravo ne samo meni već celoj mojoj porodici na našem životnom putu. U životu nije uvek sve lako, brojni su izazovi i iskušenja. Treba se nositi sa njima i posle svega izaći uzdignute glave, jači i bolji. Tu snagu sam dobijala svakoga dana radeći na sebi i svom duhovnom rastu, pišući svoj životni priručnik, koji je ulivao energiju meni i ljudima oko mene, sa željom da i vi pronađete u njemu snage za svoje odluke i za dalje korake u svom životu.

 Kada god sam imala nedoumica, straha, sreće, talas ljubavi, nežnosti, lepote, uspeha, neuspeha, čežnje, brige… i još mnogo toga, pisala sam i svoje misli prenosila na papir i čitala, čitala po sto puta istu stvar dok me miris pozitivnog duha kojim obiluju moji tekstovi nije opio, umirio, osnažio da sa još većom energijom i optimizmom guram napred i verujem da činim prave stvari. Kao što jednom rekoh, pametna i mudra žena prvo radi na sebi, da bi ona i svi oko nje lepše živeli i uživali.

 Budite strpljivi i otvoreni dok budete čitali ovaj moj životni priručnik, koji će vas podsećati na ono što već znate, ali ste zaboravili da živite. Znati nije dovoljno, treba to što znate i da živite.To je  mudrost. Mnogi mnogo znaju, ali to što znaju ne žive.  Upravo sam vam pisala ono što svedočim svakim

danom svog života. Tu ćete naći od svega pomalo, podsetiću vas i na sreću, na prijateljstvo, na ljubav, na decu, na roditelje, na uspeh, neuspeh, na komfor, na davanje, opraštanje, prihvatanje, na zahvalnost… i sve što mi je padalo na pamet, što mi je služilo i što će, verujem, služiti i vama.

 Verujem da ukoliko nešto jako želimo, sigurno pronalazimo i put i način da dođemo do toga. Verujem da je za uspeh potreban onaj prepoznatljivi miris pozitivnog duha koji se širi poput najprivlačnijeg parfema. Verujem da se može mnogo toga, da su potrebni koraci i čvrsta vera, kako u sebe tako i u uspeh koji pripada svakome ko je spreman da ide ka njemu…”

 Ukoliko ste spremni da krenete na jedno predivno putovanje kroz život

Gordana Maksimovi'

Gordana Maksimovi’

Knjiga Miris pozitivnog duha  je na dohvat vaših ruka! Postanite neko ko živi i širi Miris pozitivnog duha, da Vas po njemu poznaju, prepoznaju i požele isti!

„Ja kao autor, svečano objavljujem da je moja knjigaMiris pozitivnog duha, spremna za svoje  putovanje. Nekada je ona bila san u mojoj glavi, a danas je ona moj ponos na javi. Kao što sam je sa puno ljubavi pisala, sada je sa puno ljubavi, sa srećnim i radosnim mislima, ispraćam na njeno prvo putovanje.

Želim joj srećan i dobar put, želim joj nežne ruke i toplo srce koje će je prigrliti sa puno ljubavi, prihvatiti, pročitati, naći joj mesto kako u svom srcu, tako i svom domu… da uvek bude na dohvat ruke i po potrebi, kada god da zatreba, kada ne ide po planu i kada ne znate kako i kuda dalje. Neka vam bude prijatelj, podrška, snaga, vera, nada, da se mnogo toga može, kada se donesu odluke, kada se naprave koraci i kada se krene ka svojim snovima. Na tom putu neka vas prati  miris pozitivnog duha, jer takvo putovanje postaje i lepše i lakše.

Ako vam moj  životni podsetnik donese makar i jednu ideju i inspiriše vas na neku promenu, akciju, onda će se vaše vreme koje budete utrošili u čitanje ove knjige isplatiti. Svako novo viđenje stvari, može promeniti i usmeriti vaše misli, a samom  promenom misli, menja se i život.

  Još samo nešto bih dodala za sam kraj. Knjiga Miris pozitivnog duha, nije za svakoga, ona je namenjena ljudima koji žele izvanredan život, ljudima koji su spremni misliti, osećati i raditi izvanredne stvari, ljudima koji su spremni praviti korake i živeti u skladu sa knjigom Miris pozitivnog duha Ukoliko želite bolji život, promenite svoj pogled na svet oko vas i vaš svet će početi da se menja…

Uz knjigu Miris pozitivnog duha, vase putovanje kroz život postaje i lakse i lepše. Samo je pitanje da li ste za put spremni?!
Neko je poželeo danas Miris pozitivnog duha… a Vi?

Gordana Maksimović, autor knjige Miris pozitivnog duha,

 

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

BIBLIOTERAPIJA-ČITANJE JE LEKOVITO

Next Post

VREDNI PERFEKCIONISTA

You might also like


More Story

BIBLIOTERAPIJA-ČITANJE JE LEKOVITO

Biblioterapija-čitanje je lekovito Primena ovog metoda je nezvanično veoma duga. Još u antičkim vremenima se moglo...

13/09/2020