Breaking

PLUTAJUĆA OSTRVA SA KUĆICAMA NA DRVETU KOJE NUDE NEVEROVATAN LUKSUZ

putovanja/zanimljivosti / Život / 5 aprila, 2023

U reginu Valand u Tenesiju  možete iznajmiti plutajuća ostrva sa kućicama na drvetu, koje drže tri sestre,  a ono što tamo možete naći neki zovu rajem na zemlji, a evo I zašto:

Kućice na drvetu imaju velike krevete postavljene ispred peći i prozore od poda do plafona koji gledaju na prelepe vidike. Prethodno iscepana drva su obezbeđena i unutar i izvan kućica na drveću, dok gosti mogu zatražiti da se peć upali dok uživaju u zalogajima za večerom kako bi se vratili u romantični ambijent. Klizna vrata leti se potpuno otvaraju a vi možete užvati ne slušajući ništa nego savršenu tišinu.  U kišnim danima možete ostati u krevetu ne radeći ništa, već uživati u svemu oko vas.

 

Središte imanja, u kojem se nalazi spa centar Nest, koja se preliva u grejani infiniti bazen i đakuzi, kao i kulinarske i koktel opcije ponudiće vam celodnevno uživanje. Whippoorwill Lounge služi vlasnička piva Blackberry Mountain, impresivan izbor viskija i vina iz njihovog vinskog podruma koji sadrži preko 10.000 boca. Vodeći restoran se takođe nalazi u loži – Tri sestre svakodnevno služe doručak, ručak i meni za večeru od četiri jela koja se stalno menja, a koji je fokusiran na lokalne proizvode iz regiona Valand u Tenesiju.

Kada ne pijuckate, ne uživate ili niste u spa centru, u ponudi su raznovrsni izleti i aktivnosti, od svakodnevnih šetnji i pucanja na glinene golubove, do degustacije viskija i jahanja.

Da li vama ovo liči na raj?

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

SMART CILJEVI

Next Post

ČOKOLADA –  NAJPOPULARNIJI SLATKIŠ NA SVETU

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SMART CILJEVI

Postavljanje SMART ciljeva je tehnika koja se pokazala uspešnom u praksi. To je zapravo akronim od 5 pojmova.  Ako ste mislili...

April 4, 2023