Breaking

Budite uvek tip top

Life style / Život / 18 marta, 2023

Činjenica je da se modni trendovi menjaju brzo,  a modni “znalaci” diktiraju   šta će svake  sezone biti aktuelno i šik, uglavnom zbog zarade.

Lepo je čuti sve sugestije, predloge I ideje, ali da li nam je sve to neophodno? Korisni saveti stižu i od modnih blogerki, ali iskreno, ko to sve može da isprati?

Ukoliko su saveti primenljivi u praksi, onda ćemo ih sigurno I primeniti. Isto je tako i sa garderobom. Modni trendovi se menjaju i predstavljeni su kroz skupe krpice, ali treba da se zapitamo da li su nosive u svakodnevnom životu, I da li je primerno našem budžetu. U nastavku ovog teksta čekaju vas prakticni saveti, kako da u svim posebnim situacijama budite šik, tip top  I doterani za svaku priliku. Za početak, potrebno je da imate malu belu I malu crnu haljinu. One su inače sinonim za situacije u kojima ne znate šta bi ste da obučete, a da vam se ne kupuje ništa novo.

Svadbe, rodjendani, slavlja, uz promenu detalja na crnoj maloj haljini  uvek će izgledati novo, prekriće sve nedostatke, I izdužiti figuru. Kada dodje lepše vreme,  slična ili ista bela haljina, jednostavnog I klasičnog  kroja (klasika nikada ne izlazi iz mode), će istaći preplanuli ten. Odaberite onu koja odgovara vašim oblinama. Uz nakit i suptilne detalje, niko neće primetiti da je I ta varijanta “već vidjena” u vašem izdanju. Zapravo, svaka visoka moda uvek počinje od jednostavnosti, koliko god bila ekstravagantna.

Farmerke/pantalone i bela majica/košulja su spram vaših godina I situacije sigurna dobitna kombinacija. I to ona nepogrešiva!!!
Uvek treba imati u ormaru par klasičnih pantalona, mladji dobrih farmerki koje kao da su po vašim merama šivene, I belu majicu/košulju, koju treba upotpuniti detaljima!!! Budite prakticni! Listanje modnih časopisa treba da vas inspiriše da iskombinujete stvari koje već imate u ormaru, a ne da trošite gomilu novca na nove krpice, koje ćete možda obući tad I nikada više!
Dobar  sako uvek je odraz elegancije i stila. Opredelite se za jedan, ali vredan. Neka bude u onoj boji koja će se najlakše uklapati uz više kombinacija. Nosite ga na farmerke i običnu belu košulju, uz elegantne pantalone I  suknje ili lepršave haljine. Neka vaša mašta odradi taj deo posla. Ovaj komad odeće nikada neće izaći iz mode.

Uz sve što smo pomenuli, pečat vašoj odevnoj kombinaciji daće sigurno I obuća.

Činjenica je da vrlo često imamo dva ili tri para obuće po sezoni. Ono što je važno jeste da pri odabiru obuće uvek kupujemo klasiku. To znači da će jedan par cipela moći da se  iskoristi u mnogo različitih kombinacija i u mnogo različitih prilika. Na ovu stavku, nikada ne štedite novac, naročito ak su udobnost I kvalitet primarne osobine.

Svoje jednostavne kombinacije i klasične komade odeće uvek možete upotpuniti detaljima. Marame, šeširi, kaisevi, nakit… Kreativnošću istaknite svoju ličnost I svemu dajte svoj pečat. Nemojte se utapati u masu i nositi sve što drugi nose, samo zato što je to moderno I trendi. Moda je prolazna, a stil je večan, imajte na umu kada krenete u kupovinu I slepo se držite tog pravila, jer samo tako nećete pogrešiti.

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

FIĆA

Next Post

Opšta pravila lepog ponašanja na radnom mestu

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

FIĆA

Moji roditelji su u mene imali neograničeno poverenje i ako se svima čini da sam rasla pod „staklenim zvonom“.  Nije...

March 17, 2023