Breaking

REČ, DVE MODI SA IVANOM ELEKTROM

Life style / Život / 21/12/2022

 

Sa Ivanom Elaktrom, našom poznatom pevačicom je uvek lepo razgovarati jer je iskrena i  neposredna. Ovoga puta, na zahtev naših čitateljki, razgovor je bio na temu mode, za svaku damu, važna i neizbežna tema. A, evo šta nam  je Ivana  povodom sopstvenog poimanja  te teme,  rekla  za Najmagazin:

 

 Kako ste i šta radite…Prateći Vaše društvene mreže vidimo da vrlo aktivno nastupate…

Nastupam, pevam, sijam, sevam.  Publika sve mladja, ja sve ludja…  Šalim se,  ali tako je nekako.

 

 Ova godina se uskoro završava, kada bi ste podvukli crtu ispod nje, kako bi ste je sumirali? Gde će publika imati priliku da Vas čuje i vidi,   za novogodišnje praznike?

Godina?  Godina kada je moja ćerka maturirala, ja snimila novi, još jedan  spot za pesmu Šampanjac jer je sada veći hit nego nekada.  Beogead na vodi, Kazuj krčmo,  od Usnije sa trubačima Sejdićima… Imala mnogo nastupa za pamćenje, neka zanimljiva putovanja a za doček…Ništa novo da 3 dana pre dočeka saznam gde ću biti…Pregovaram već danima, možda sam se precijenila malo …a možda i ne.. Vreme    će reći sve…

 

Vi ste jedna lepa, negovana žena. Imate i izuzetno vitku liniju.  Imate li neku tajnu, koju bi ste podelili sa našim čitaocima, ili tu ima   upliva genetike, rada i sl….

Hvala na toj konstataciji… na mom Instagramu imam sliku sa ocem koji ima 73 god. ali daju mu i 20 manje.. jer nema bora ni viška kilograma,  a ja nosim njegovu genetiku-od muzičkog talenta do energije. Prosto tako moram da ubedjujem ljude da sam od dobrog materijala. Vodim računa da se hranim zdravo. Ne kupujem meso, ne jedem preradjevine, samo domaće, postim sve postove, ne zbog izgleda već zbog odnosa prema religiji, ne pijem ništa sem vode i kafe.  Volim kolače, ne pušim, ali čokoladice njam-njam!  Koristim koprivu u ishrani, mahunarke, ribu.

 

 

Da li garderobu delite na scensku i onu svakodnevnu?  Da li i Vi kao i većina žena stojite pred ormarom i pitate se šta da obučete?

Davno sam bila autor i voditelj emisije Nemam sta da obučem.  Nekada sam scensku garderobu sama kreirala od kože. Ja se pojavim u nečemu pa i JK opa, posle 10 god me iskopira 1 na 1. Imam slike…i ne samo ona… Imam tu stvaralačku originalnost ali sam stala sa tim! Nije to ono što me odvaja i čini autentičnom- već ono u meni što je. Nije ni moderno zastrašivati ljude neobičnošću.  Evo oblačim se originalno, originalna sam dakle…a vi? Vi ste svi obični,  slični… Ne,  ne želim više tu poruku! Ni zavist da izazivam jer ističem brendove! Ne volim vidno ispisano ime brenda! Zar je to važnije od mene? Zašto potpis nekoga na mom telu da stoji ako sam ja vrednija od toga?  Pevam u najčešće haljinicama u kojima se lako krećem,  , igram,  volim da sijam, prijam i to je moj posao. A u privatnom životu sve što nose moji vršnjaci od 18-25   Umetnicima je dozvoljeno sve pa i da se prave mladjim, ludim…Pa vidite estradu…cirkus

 

Publika, pamti odevne kombinacije javnih ličnosti. Zašto se zamera ako se neko pojavi u dva puta istom autfitu?

Ko zamera? Publika ne! Ali oni što jedva čekaju da nekom nadju manu, novinari i dušmani. Ali ja ne volim 2 puta isto,  jer se to obučno slika i ko da sam u tome bila 100 puta. Kupim za svaki nastup nešto  i da nije skupo ja to poskupim

 

Kako bi ste okarakterisali svoj stil odevanja, privatno?

 Privatno sam obučena rekoh ko neka super-girl! Ćerka se ozbiljnije oblači ali ja sam ko studenrkinja bila u sakou, ko gospodja iz suda , vreme za mene ima suprotan smer… Tako se osećam…ne volim više formalnu garderobu, dress kodove, pravila…  samo da mi je ok u tome.

 

Da li o svom scenskom izgledu se savetujete sa nekim, ili ipak odlučujete sve  sami šta ćete i kada obući?

Sama se oblačim, kreiram, dizajniram.

 

Da li Vam je važno da neki komad odeće bude sa potpisom, i čime  se rukovodite kada kupujete?

Kupujem šta mi lepo stoji, kakve marke i foliraže. Može,  ali već sam to objasnila, ne može da piše na meni nešto što je reklama za “nešto”, ma ni Cavali ni Coca-Cola protiv koje sam …kapirate? To je sve teret za one bez sebe u sebi!

 

 

Volite li da idete u šoping i imate li te momente kada svoja sitna nezadovoljstva,  kao i sve žene,  popravljate kupovinom?

Ne volim šoping, skini se- obuci, razočaraj se, traži nešto drugo, ma užas! Ali,  volim da naletim na nešto, oko mi “to” uhvati, probam, to je to!… E.  to je lep osećaj. Raspoloženje mi se ne diže više kupovinom stvari ali nekom kartom za put negde… da!

 

Kako bi ste okarakterisali svoj stil odevanja van scene?

Van scene sam  obučena opušteno, sportski trendy, ne baš ozbiljno

 

 

 Odeća ne čini čoveka, ali o njemu može mnogo da kaže.  Koji utisak stičete o nekome kada vidite kako je obučen?

Odeća govori o čoveku ako čovek ne želi sa njom nešto da slaže! Onaj ozbiljan gospodin u odelu je često neki lelemud a ja u trenerci sam sve samo ne sportista i  polugola u spotovima samo glumim famme fatale jer nisam miljenica medija baš,  pa hoću kad me vide jednom da me zapamte.   Da kažu: Gle koliko godina a kakvo telo.   

 

 

U čemu se najbolje osećate?

 Poenta je da se čovek oseća u svojoj  koži kad nešto obuče i da je adekvatno za situacuju.

 

 

Koja je Vaša omiljena boja i da li  se oblačite, kako se osećate ili spram prilike?

Boje sve..  Crna , bela,  nisu boje ali uvek dobro stoje, a pravilo mi je nikad više od 2 boje jer se gubi lik u tome. Šareno ne podnosim.

 

 

Kada krenete u šoping, čemu ne možete da odolite, šta je vaš fetiš?

00Ne odolim haljinici u kojoj bih pevala da stoji ko šivena po meni a da možda nešto dodam, skratim i sl.  i dobroj jaknici za ulicu , izlazak i sl. Svemu ostalom mogu da odolim. Garderoba mora da je čista, da je u njoj prijatno, da si u njoj ti, ti….postoje i modne ovce, na silu moderni, prezenteri nekih neobičnih autfitova takozvanih… ta osoba ima neku muku u sebi. Do jednostavnosti treba narasti. Nisam ni ja još,  ali rastem!!!

 

Olivera Marinković

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

KNJIGE ZA TINEJDŽERE

Next Post

PLANINA I ZDRAVLJE

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

KNJIGE ZA TINEJDŽERE

Ime Nikolas Sparks je vrlo poznato ime kada je pisanje za mlade u pitanju. Omiljeni pisac mladih je sve ljubavne,  porodične...

20/12/2022