Breaking

POPADIJA

Kratke vesti / 19 novembra, 2022

Od petka, 18. novembra,  na kanal Prve televizije stiže “Popadija”, serija koja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog i u kojoj glavne uloge tumače Nina Seničar i Dejan Bućin. Stilski, serija je nalik popularnim delima „Moderna porodica“  i „Lutalica“ . Da vam predstavimo I aktere: Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Desi se ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju.

Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine. Spoj je modernog i tradicionalnog, ispunjena duhovitošću i specifičnim karakterima.

U 15 epizoda gledaćemo avanture jedne moderne mlade žene koja se sa mužem parohom doseljava na selo gde je pojedini meštani ne vole, ali joj se svi dive.

Uz Ninu Seničar i Dejana Bućina gledaćemo i Goricu Popović, Zinaidu Dedakin, Aleksandra Dimitrijevića, Radomira Nikolića, Suzanu Lukić, Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića, kao i epizodne uloge u kojima će se pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.

Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”) i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”). U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i “Kruševac Geto” duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Režiju serije potpisuje Slobodanka Radun (“Grupa”), dok je producent serije Marko Lekić.​

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

5 „Must have“ odevnih predmeta koje morate imati u svom garderoberu

Next Post

DETE U TEBI MORA DA PRONADJE SVOJ ZAVIČAJ

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

5 „Must have“ odevnih predmeta koje morate imati u svom garderoberu

Večito pitanje I dilemma svake žene je koji su to odevni predmeti koje ona mora da ima u svom garderoberu. Bez obzira na modne...

November 18, 2022