Breaking

POČINJE ODBROJAVANJE

Kratke vesti / 24 novembra, 2021

Novogodišnja noć se bliži, te su mnoge naše zvezde zakazale nastupe. Prestonički klubovi, kao i kafane, biće ispunjeni i mnogi se već pripremaju za ludu zabavu i dobar provod. Priprema naših estradnih ličnosti polako počinje, a atmosfera koja se oseća zasigurno ni ove godine neće razočarati. Deluje kao da je sve spremno za doček 2022. godine. Ipak, uvek se postavljalo to pitanje zašto su nastupi koji se dešavaju za Novu godinu skuplji od nastupa u toku godine.

Pevači su već navikli da svoje novogodišnje večeri provode radno, a od honorara koje zarade te noći se zavrti u glavi.

Estradne zvezde obožavaju završetak stare i početak nove godine. Osim što okreću novi list, počinju iznova da se bave svojom karijerom, jer nekada njihova karijera zavisi od onih ulaganja u karijeru, kao što su nove pesme ili spotovi. Ako ne znate gde ćete za Novu godinu, dajemo Vam ideju i informacije ko će Vas i gde uveseljavati:

Nataša Bekvalac, za koju kažu da joj je svaki koncert poseban, a atmosfera i interaktivno učešće publike veliko. Ona će sačekati Novu godinu u jednom prestoničkom hotelu sa beogradskom publikom. O visini njenog honorara nagđa se, ali kažu da je veoma visok i da je zvezda o koju se svi otimaju.

Kažu da će posle Nataše za doček veliku sumu novca uzeti i Aca Lukas. Pevaće u jednom prestončkom klubu a za njegov nastup traži se karta više.

Za njim sledi njegov kolega Saša Matić, koga po zaradi u stopu prati Aco Pejović, pa malo manji od njih dvojice dobiće Đani za nastup u jednom luksuznom restoranu.

Aleksandra Prijović će za nešto niži honorar, ali ipak visok, uveseljavati goste u jednom hotelu gde je već nastupala.

Dara Bubamara i Seka Aleksić su dame koje su već ugovorile svoje nastupe, dok mnogi još uvek ne znaju gde će tu noć raditi.

Među onima koji ne znaju gde će pevati je i balkanska diva Ceca Ražnatović, koja kako sama kaže, ima tri opcije, ali ako ne ugovori nijednu, neće se žalostiti, jer se nekih drugih godina unazad organizovala i nije pevala.

Ukoliko ste pobornik da Novu godinu dočekate na otvorenom, bar što se tiče Beograda, naše  zvzde učiniće besplatno da ovo hladno veče bude vrelo.  Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jo.

Jelena Karleuša, u ekskluzivnoj izjavi koju je dala, kaže da će se potruditi sve tri da naprave spektakl kakav se pravi u Njujorku na Tajms skveru i da im je to nekako pandan za ono što tri dame spremaju Beograđanima.

Bilo kako bilo, ako želite da se lepo provedete i provedete nezaboravne trenutke, razmišljate gde ćete, s kim ćete i rezervišite svoje mesto na vreme, jer tamo gde su poznati, mesta su uglavnom već  rasprodata.

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

KAPA GLAVU ČUVA

Next Post

SVAKODNEVNO RADIM NA SEBI

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

KAPA GLAVU ČUVA

  Kada kažemo „trend“ prva asocijaca su odevni komadi koje ćemo nositi u ovoj ili u narednoj sezoni. Ipak,...

November 23, 2021