Breaking

DOGAĐAJI NA NEBU U MESECU NOVEMBRU 2021.GODINE

Horoskop i zabava / Život / 07/11/2021
03.Novembra Merkur izlazi iz retrogradne senke i ulazi u znak  Škorpije 6. novembar.
Istog dana će i Venera preći iz Strelca u znak Jarca gde će se zadržati do 7. marta 2022.
Tokom meseca novembra očekuju nas napeti aspekti između Saturna u Vodoliji i Marsa i Merkura u Škorpiji.Ovo je mesec kada će se odigrati delimična Lunarna eklipsa na 27. stepenu Bika 19. i 20. novembara.
Mlad Mesec na 12. stepenu Škorpije obojen jakom energijom vodenog znaka koji vlada procesima, nateraće nas da zaronim u svoje ili tuđe, jer Škorpija vlada i tuđim vrednostima.
Sunce i Merkur prelaze u znak Strelca i ujediniće se u ovom znaku već 28. novembra.
Ova konjukcija će nas uvesti u narednu eklipsu koja će se odigrati 4. decembra.
S obzirom na to da će Sunce, Mars i Merkur biti u Škorpiji, naša energija, način razmišljanja i ciljevi biće obojeni sumnjom, potrebom da istražimo sve i pomalo nestabilnom energijom koja će prelaziti granice već od 7. novembra. Mnogi će se suočiti sa nekim konačnim rezultatima, koji možda neće biti odgovarajući.
Merkur u Škorpiji je vladar informacija do kojih dolazimo istraživanjem.Sukob Marsa i Saturna izaziva blokade, destruktivne akcije i poteze kao i period kada se osećamo skroz zablokirano.
Kada Merkur i Mars budu u napetom aspektu sa Uranom u Biku 13. i 17. novembar dani će biti ubrzani.Sve ono što bude propušteno ili zaboravljeno vratiće se na dnevni red.
Umesto pritiska, moguća su nova otkrića, uvidi ili poznanstva sa ljudima koji imaju specifičan način razmišljanja.
S obzirom na to da je i Mars u Škorpiji deo meseca novembra, hrabrosti nam neće faliti, a ni  kritike i neke vrste krize kroz koju moramo da prođemo.
Emotivne reakcije će biti intezivnije, a teme koje će biti obuhvaćene mesecom novembrom su ljubav, sigurnost, stabilnost i bolji status, u svakom smislu. Pošto su pozicije planeta koliko toliko podržane jedne drugima, ipak može se naslutiti da će ovaj mesec novembar na kraju doneti pozitivnije ishode.
Astrolog Ivana Minović
Spread the love

Oznake: ,



Olivera Marinković




Previous Post

JA SAM NEKO KO ZAISTA VOLI DA SE ŠALI...

Next Post

VEČE BALETA I MODE





You might also like



0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

JA SAM NEKO KO ZAISTA VOLI DA SE ŠALI...

Kada kažemo komedija, prva asocijacija nam je osmeh i smejanje. Ali kako to proizvesti u samom kontaktu sa publikom, zna neko...

06/11/2021