Breaking

IGRA SUDBINE SE NASTAVLJA!

Kratke vesti / 29 oktobra, 2021

Nakon noći provedene sa Sofijom Riter vadi novčanik… Na venčanju Vukašin shvata da Žaklina pati za Lukom, boji se da zbog svojih osećanja nikad neće moći da bude srećna pored Vida. Dijana hvata bidermajer, a iznenađenjima nema kraja… Luka u ime svog oca Ivana traži Aleksi Adinu ruku – i ona pristaje! Tačno pred izgovaranje sudbonosnog “da”, eksplodiraće Riterova bomba – Ivan će biti šokiran!

Ovo je kratak sadržaj 348. Episode ,,Igra sudbine” i to je već kraj ove serije koja svakoga dana dotiže sve više šerova.

Pomislili ste da je tu kraj?

E pa varate se!

,,Igra sudbine” se nastavlja!

Zvanična potvrda stigla je i od ,,Prve” TV, ali i od idejnog tvorca ovog scenarija Žarka Jokanovića, koji će napisati još epizoda ovog popularnog serijala. Poslednji snimajući dan bio je 10. oktobar, desila se jedna objava da je klapa pala i da sve ima heppy end. Onda su usledili pozivi ,,Prvoj” TV, mejlovi od gledalaca da se serija nastavi! I zato je odluka pala! Žarko Jokanović nastavlja da piše i uz istu ekipu glumaca, koja će uz propratno gostovanje novih, kao i do sada, dobijati pojačanje. Da publika i glumci mogu očekivati iznenađenja, u narednoj sezoni potvrdili su i autor i glumci koji su se obradovali ponovnom poslu na istom zadatku.

Ono što je potpuno izvesno je da ćemo svakog dana od ponedeljka do petka uživati u novim dogodovštinama porodice Kanački i njihovim prijateljima, samo što će radnja biti smeštena  godinu i po dana kasnije, tako da u ovoj III sezoni nećemo gledati direktan nastavak onoga što smo već videli. Glumačka ekipa koja nas je uveseljavala u prethodnom poriodu ostaje homogena i ponovo će ući u “stare cipele i likove koje smo već zavoleli.

 

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

BORAC U DUŠI

Next Post

ZA ONE KOJI GUBE KOSU!

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

BORAC U DUŠI

Zovem se Tatjana Čabarkapa i imam 32 godine. Već sedam godina sam udata za Lazara. Upoznali smo se sa 19 godina, prvog...

October 28, 2021