Breaking

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. AVGUST TEKUĆE 2021. GODINE

Horoskop i zabava / Život / 26/08/2021

OVAN

POSAO Bitno vam je da se poštuje vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava vaš način razmišljanja. LJUBAV Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. ZDRAVLJE Mogući problem sa grlom.

BIK

POSAO Delujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rešavaju poslovni interesi I ako vaš uticaj ili autoritet opada danas u društvu bliskih prijatelja. LJUBAV Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom. ZDRAVLJE Prekontrolišite krvnu sliku.

BLIZANACI

POSAO Budite danas dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve što činite u odnosu prema saradnicima. LJUBAV Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner danas neće mirno trpeti vaše primedbe, ZDRAVLJE Problemi sa kožom.

RAK

POSAO Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu i komplikuje vaš odnos sa saradnicima. Ukoliko vam je stalo da pridobijete danas nečije poverenje, morate delovati prisebno. LJUBAV Važno je da pravilno razumete voljenu osobu i stvari koje prećutkuje. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LAV

POSAO Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, danas pažljivije birajte reči koje koristite u obraćanju pred saradnicima. LJUBAV Reagujete suviše impulsivno prema bliskoj osobi. Morate imati dovoljno strpljenja ili razumevanja za nečije slabosti. ZDRAVLJE Izražena napetost.

DEVICA

POSAO Posedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smišljeno povlačite uspešne poteze. LJUBAV Nema potrebe da opterećujete svog partnera velikim zahtevima danas. ZDRAVLJE Prolazno promenljivo raspoloženje.

VAGA

POSAO Novi izazovi deluju kao dodatni podsticaj u nameri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Na kraju, očekuju vas pozitivni razultati. LJUBAV Raduje vas nečije prisustvo i poziv na susret. ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO Biće vam danas teško da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u vašem okruženju. LJUBAV Delujete zabrinuto. Izbegavajte sukob sa voljenom osobom. ZDRAVLJE Psihička opterećenost.

STRELAC

POSAO Važno je da danas posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. LJUBAV Danas partner ima dobru ideju i umeće da vas oraspoloži na različite načine. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

JARAC

POSAO Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrđuje se kao ispravan. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu. LJUBAV Ako su vaša osećanja u skladu sa razumom, postupite po svojoj savesti bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice. ZDRAVLJE Nesanica.

VODOLIJA

POSAO Imate utisak da ste nepravedno oštećeni u odnosu na saradnike ili da vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. LJUBAV Osećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu. ZDRAVLJE Pojačana nervoza.

RIBE

POSAO Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Važno je da sačuvate poverenje u bliske saradnike i da prihvatite neke savremenije ideje u poslovanju. LJUBAV Očekuje vas zajednička radost. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

Astrolog Ivana Minović

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

ROM IZ RABROVA

Next Post

BITI ISKREN ZNAČI DA INSISTIRATE NA SVOM MIŠLJENU I STAVU

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

ROM IZ RABROVA

Knjiga “Rom iz Rabrova" je upravo izašla iz štampe I autobiografija je  Radoslava Jovanovića. Rade je od romske mahale...

25/08/2021