Breaking

MET GALA

Kratke vesti / Stil / 10/05/2024

Crveni tepih Met Gala 2024. zvanično je zatvoren u Metropoliten muzeju umetnosti, a najveća modna noć je privedena kraju. Ovogodišnja izložba „Uspavane lepotice: Reavakening Fashion“ istražuje kako tehnologija može da udahne novi život odeći koja je previše stara i krhka da bi se mogla ponovo nositi.

 

Gosti ove manifestacije su se popeli čuvenim stepenicama muzeja noseći odeću koja je ukazivala na kodeks oblačenja događaja „The Garden of Time“, a sve sinoćnje Met Gala 2024 izglede možete videte i proceniti u svim svetskim medijima.  Tema večeri je dobila ime po J.G. Balardova priča o grofu koji – da bi odbio besnu rulju koja se približava njegovom zamku – seče ružu iz svoje bašte da bi usporio vreme dok ne ostane cveća. Sa distopijskim prizvukom priče u tandemu sa naglaskom izložbe na starom i novom, videli smo crveni tepih ispunjen svime, od cveća do mode inspirisane tehno – pa čak i referencu Uspavane lepotice ili dve.

 

Gala, na kojoj se prikupljaju sredstva za Institut za kostime Metropoliten muzeja, poznata je po tome što ima veoma tajnu listu gostiju. Ali dok se imena prisutnih čuvaju u tajnosti, sada znamo sve koji su krasili tepih u njihovoj dekoraciji za zabavu u bašti: uključujući Bad Bunni-a, Chrisa Hemsvortha, Jennifer Lopez i Zendaiu, koji su bili kopredsedavajući zajedno sa Vogue-ovom Anom Vintur. .

Pročitajte još i ovo:

KREATIVNOST I LJUBAVU DUHU TRADICIJE .BREND MISS MaRa

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

ZAČINI

Next Post

JEDINA PRAŠUMA U SRBIJI

You might also like


More Story

ZAČINI

Začin u jelu se odnosi na dodatke koji se koriste radi poboljšanja ukusa, arome, i teksture hrane. Oni obično dolaze u obliku...

09/05/2024