Breaking

APEL ZA POMOĆ

Kratke vesti / 08/12/2023

Vasilije Urošević imao je samo osamnaest godina kada je pao sa terase i ostao nepokretan.  Tada počinje njegova borba da ponovo prohoda. Skuplja se novac za veliku operaciju na Tajlandu, medjutim i postoperativni tok iziskuje veliki novac. Glumica Vesna Stanković je odlučila da pomogne, tako što će odigrati humanitarnu predstavu, da bi pomogla Vasiliju da krene na put ozdravljenja. Evo šta je glumica tim povodom rekla:

-Gostujući na TV Prva, saznala sam za tragičnu priču ovog mladog čoveka. To me je jako potreslo, pa sam odlučila da odigram humanitarnu predstavu, jer je to jedini način na koji mogu  da pomognem. To što sam dala, je samo kap u moru, od onoga što je potrebno, ali ako se svi zajedno udružimo, možemo i više. U subotu, 9. decembra, na Svetog Alimipija, će se u 19h održati predstava u pozorištu Pinokio. To je jedna zabavna,  vesela i duhovita priča, to jest, to je lična ispovest, kako sam ja tražila muža. Ponekad je samo zrno dobrote potrebno, da svako od nas da-da, bi se zaista pomerila planina. U ovom slučaju to je pomoć tom mladom čoveku, koji je nepokretan, a ima nade za oporavak.  Skupljen je novac za operaciju, za matične ćelije, na Tajlandu, i za avionske karte. Ali, potrebno je i za posle.  To na žalost košta hiljade i hiljade evra-posle operacije tek  sledi borba jer su u pitanju meseci i meseci oporavka nakon toga. Svaki dinar koji se prikupi, biće od pomoći da Vasilije i njegova majka, imaju kavalitetniji oporavak, tako da treba da učinimo taj mali napor i dodjemo na predstavu.  Ko može, ko želi, treba da bude te večeri u pozorištu Pinokio. Slobodan je ulaz, ko koliko može da,  odvoji od sebe,  koliko biste dali za piće u kafiću ili kutiju cigareta ili nešto slično-mislimo da to nije previše odricanja. . Poziv je otvoren, na vama je samo da dodjete!!!

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

KAKO VERUJEŠ, TAKO I ŽIVIŠ

Next Post

Kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srce

You might also like


More Story

KAKO VERUJEŠ, TAKO I ŽIVIŠ

Primarna energetska aktivacija i transformacija (PEAT) je metoda  koja može da se primeni na sve što ima energetski naboj....

06/12/2023