Breaking

LEČENJE RIBICAMA

Zdravlje plus / Život / 31/05/2023

Ribice  Garra Rufa ili  „doktori ribice“ su dostupne već nekoliko godna i u našoj zemlji. Pacijent stavlja ruku ili nogu, u akvarijum u kojoj se nalaze ribice  koje se za to vreme hrane ljuspicama kože i ispuštaju enzim ditranol,  koji usprava razvoj oboljenja. Jedan tretman traje  oko 10/20 minuta, a potrebno je proći nekoliko tretmana da bi lečenje bilo efikasno.  Lečenje ribicama je bezbolno, čak vrlo, vrlo, prijatno pacijentima izmedju ostalog i zbog temperture vode koja se kreće od oko od 32 stepena.

Ove kažu „čudotvorke“  imaju jednu zaista neverovatnu osobinu. Preferijau „grickanje“ površinskog sloja ljudske  kože kao dopunu svojoj ishrani da  nadomeste nedosatak belančevana, za  uzvrat svojim enzimima luče i neguju obolelu ljudsku kožu.  Pokazalo se da je tako kažu krajnje delotvorno. Pošto sam lično isprobala ovaj tretman u inostranstvu iz čiste zantiželje, mogu vam reći da sam oduševljena. Kad god mi se pruži prilika, uputim se u salon gde mogu da dodjem do ovog tretmana. Blagi relaks stopala, ugodno „grickanje“ brzo me oslobodi nakupljene napetosti. Topla preporuka, ako niste preterano golicljivi!

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

6. psiholoških saveta za lakšu komunikaciju sa drugima

Next Post

HOROSKOP ZA MESEC JUN 2023. GODINE

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

6. psiholoških saveta za lakšu komunikaciju sa drugima

6. psiholoških saveta za lakšu komunikaciju sa drugima Naj magazin vam daje par kratkih saveta, kojima ćete pobljšati...

30/05/2023