Breaking

 Horoskop za period od 1  do 10.  februara tekuće 2023. godin

Horoskop i zabava / Život / 1 februara, 2023

 

OVAN

Ljubav

Do Vas dolazi pregršt inforamcija a vi ne znate u koju da verujete. Sve prihvatite sa rezervom, samo kao informaciju, bez preteranog udubljivanja. Slobodnim pripadncima ovog znaka,  su sada moguće nove priče nešto što kreće kroz  opuštenu i inspirativnu komunikaciju, a vama će to I te kako prijati. No, koliko god vam se žurilo da nešto što pre pokrenete ovo su priče koje treba pustiti da se razvijaju I pronadju svoj put I pravac. No, vi ste od “tvrdjeg materijala” I nije baš svaki put jednostavno kako se vama čini. Nečiji komentari su vrlo iritantni I razmišlajte kako da vratite toj osobi “milo za drago”. Imate divan odnos sa stariijim članovima poridice, dok sa mladjima ne znate kako da izadjete na kraj. Svako vuče na svoju stranu I tu može biti “opasno” područje za komunikaciju. Strpljenjem I taktiziranjem dolazite do željenih I toplijih odnosa.

Posao
Ukoliko želite da brže stignete do nekih rešenja u poslovnoj sferi a da to bude sa što manje stresa i nervoze, nekako ćete morati da progutate činjenicu da možda niste baš uvek u pravu i da možda vaš način funkcionisanja nije najbolji. Sada samostalno, bez podrške drugih,   teško možete izneti situacije koje su vam od važnosti. Pokušajte da istinski čujete i razumete ono što vam dolazi od drugih – nije svaka reč kritika, koliko god da je vi tako doživljavate. Finansije će se malo stabilizovati, pa ćete moći konačno da odahnete.
Zdravlje
Osetljivost na viruse i prehlade.

 

BIK
Ljubav
Dobar kontakt sa nekim ko vam je veoma drag, biće okidač da na život gledate sa veselije strane. U život slobodnih Bikova, ulaze  prave emotivne prilike, a za neke I mogućnosti za neka flertovanja, komunikaciju, dešavanja koja vam prijaju. Šanse za razvoj emotivne priče postoje, bilo da su u pitanju flert ii poznanstvo. Što se tiče zauzetih vi kao par, funkcionišete dobro, na neki svoj način. Bićete uznemireni zbog osobe koja pokušava da vam se vrati u život, ali ostanite “tvrdi”, jer da je valjalo još bi trajalo.   To sve će prijati vašoj sujeti, ali neće biti dobra realna prilika I priča.

Posao
Poslovno ste vi u dobroj fazi, jer su stvari krenule da se konačno razvijaju u dobrm pravcu. Nije to savršeno, da se razumemo i verovatno vam oduzima dosta energije I vremena, ali obzirom na to koliko je teško  bilo u prethodnom periodu, ovo je sada još I dobro. Ići će vam u prilog, zapravo biće to vaš veliki plus,   ljudi, koji odbijaju radne zadatke I do skoro su vam bili konkurencija. Pokrenite sa mrtve tačke projekte čiji ste vi bili inicijator, a stavili ste ih u fioku da ih realizujete kad dodje vreme. E, pa sad je pravi trenutak za to. Zdravlje
Nesabuca.

 

BLIZANCI

Ljubav
Za slobodne Blizance bi ovo mogao biti baš interesantan period. Kod nekih ima novih dešavanja I osoba koje vam ulaze u život i donose jednu naglašenu emotivnost I mnogo pozitivne energije. Kod drugih – situacija sa nekim za kim čeznete ili sa kim ste ostali bez kontakta, ili neočekivano prekinuli odnos – kreće sa mrtve tačke.  Možda nije  baš sve savršeno, ali ovo je jedan od boljih perioda i za nastavke i za nove ljubavne početke, pogotovo drugi deo meseca pa na dalje. Oni koji su u vezama ili brakovima – imaće nesuglasica, nesporazuma – ali ovo je zaista sve rešivo – šta god da se postavi kao prepreka, to možete relativno brzo otkloniti.
Posao
Neke situacije ili neke osobe (možda nadređeni) vam baš i nisu najjasniji u ovom periodu, možda dobijate kontradiktorne ili zbunjujuće informacije od njih. Ipak, nesporazumi se daju rešiti, stvari se daju razjasniti – generalno gledano, ovo nije loš period za vas u kojem ćete najviše postići ukoliko budete spremni da sarađujete, prilagođavate se i po koji put – popustite, čak i ako znate da ste u pravu. Ukoliko se pred vama otvara mogućnost novog dogovora ili saradnje – ovo bi trebalo da bude korektno.

Zdravlje
Osetljivost disajnih puteva.

 

RAK

Ljubav

Dogovorom možete mnogo toga postići sa partnerom ili članovima porodice. A „dogovor“ znači da neki put treba prihvatiti činjenično stanje i prilagoditi se, bez obzira na to što nam je u glavi, mislima, srcu – nešto drugačije. A to što vam je u glavi i što ume s vremena na vreme nezgodno da vas ubode u srž–to pustite vremenu da razreši i da odgovore. Slobodni Rakovi su usamljeni, ali svojom krivicom. Nije da  ne postoje emotivne šanse, jer su one uvek prisutne u životu. Samo, kod vas trenutno nisu u prvom planu. Razmišljanja jesu tu, stalno uz vas I uvek se vraćate u prošlost. Ali to ste vi, dva koraka u životu, unapred, tri unazad…..
Posao
Mnogo toga se već pokrenulo, a od kraja meseca će se i ubrzati dodatno. Izaći ćete iz nekih začaranih krugova po pitanju poslovnih situacija, papirologije, dogovora. Kao da do sada niste uspevali da pronađete prave reči i izvedete prave postupke – a sada se nekako sve uklapa samo od sebe, možda uz male smernice od onih koji su vam naklonjeni. Polako ali sigurno red će početi da se vraća u vašu svakodnevnicu, sve intenzivnije kako se radna nedelja bude privodila kraju. Finansije – pa, korektno su, ali oscilacije priliva I odiva novca su potpuno prirodna stvar.
Zdravlje
Problemi sa  stomakom su učestali.

 

LAV

Ljubav
Aktivna komunikacija sa drugima, društveni život u fulu, a potreba za dešavanjima, prenaglašena, Susreti  sa onima koji su vam bliski i onih do kojih vam je veoma stalo je na relaciji toplo, hladno, ali ste sami krivi za to. Umesto da se ualežete u odnos sa životno bitnim ljudima, vi se ulažete u druge kojima ste trenutno dobri, dok im činite. Za vas koji ste solo, sve ovo što se dešava pokreće vas, prija vam, a može vam doneti i zanimljive kontakte koji imaju šansu da se produbljuju i nastavljaju I ako se ne pretvore u emotivanu vezu, pretvoriće se u prijatejstvo ili saradnju.  Ukoliko ste zauzeti obavezno popričajte sa partnerom, razumite jedno drugo, pokrenite se u razgovorima i emocijama.
Posao
I u poslovnom životu očekuje vas dekada prepuna aktivnosti. Poslovnih obaveza će biti više nego što očekujete i verovatno je da će se otvoriti i neke nove ili stare koje ste stavili ad akta, do daljnjeg. Ne mogu da kažem da ste oduševljeni količinom onoga što vam je povereno,   ali sa druge strane – negde vam i prija ovolika količina dešavabha, a i svesni ste da sada nije trenutak da propuštate prilike koje vam se ukazuju. Sve ovo vam se hoće isplatiti, samo lepo organizujte sebe i svoje vreme. Savet je da sve radite po prioritetima na dnevnom nivou.
Zdravlje
Prehlada.

 

DEVICA

Ljubav
Situacija se negde vraća u normalu da ne kažemo na staro,  kada su vaše emocije u pitanju. Do polovine dekade još se može provlačiti nerazumevanje, kratki sukobi, jer ne pričate uvek istim jezikom. Ali, neminovnost veze je da se uklapate, postignete kompromis, razumete. Možda ne zbog toga što istinski želite, već zato što shvatate da je to neophodno da bi vaša veza funkcionisala i na dalje. Slobodni pripadnici ovog znaka,  iako rade predano, taj poslovni segment zaista sada može biti mesto kojekakvih interesantnih dešavanja sa suprotnim polom. A ukoliko niste zaposleni ili ste  baš mladi društvo, provod, prijatelji vam vraćaju dobro raspoloženje.
Posao
Posao će vam ići od ruke, što je promena od prethodnog perioda. Finansijski deo koji sada zaista ima šansu da lepo startuje na bolje i da vam donese stabilnost na duže staze. Samo pokušajte da malo ograničite troškove, pošto su se prilično razuzdali I preskaču granicu podnošljivog. Generalno gledano sve će funkcionisati kako treba, sa manjim negativnostima i nerviranjima koji su  sastavni deo poslovnog života. A i vi ste navikli da povremeno morate da se suočite sa situacijama koje traže vašu punu pažnju,  angažovanje I koncetraciju. Kada se fokusirate, vi napredujete u svakom segment posla.
Zdravlje
Problemi sa želucem postaju učestali.

 

VAGA

Ljubav
Vaš šarm može baš svuda da prodje I to je nešto što vas uvek izdvaja od drugih. Druge Vage imaju neverovatan dar da
kažu  i urade tačno ono šta treba i kada treba. Zato će se neki ljudi “zalepiti” za vas, i stari i novi udvarači, jer ne možete da prođete neprimećeno, ai to vama trenutno nije primarni cilj. Sve preduslove imate da se osećate dobro, bilo da hoćete da privučete pažnju neke nove osobe ili vas intrigira I dalje neko iz prošlosti. Najverovatnije je ovo drugo u pitanju,  još uvek niste ostavili nekoga u glavi i mislima. Manipulativni ste I uživate u ljubavnim igrama  koje sada možete privući I pokrenuti. Zauzeti – prvih par dana više tolerišite jedno drugo, posle uživajte.

Posao
Ni poslovno ovo nije ni malo loš period, jer umete da se istaknete, da izbijete u prvi plan bilo da su u pitanju vaše ideje ili način na koji funkcionišete u poslu. “Ne gurajte nos” gde vam nie mesto, već savesno ispunjavajte ono što vam je stavljeno u zadatak. Zbog toga,  možete u prvim danima nedelje imati neku neusaglašenost sa saradnicima, neku formu nerazumevanja ili će pak biti nešto teže doći do dogovora. No, ovo je rešivo i vi ćete umeti da se snađete u celoj situaciji. Prave poslovne prilike vas hoće, a vi ćete itekako umeti da ih prepoznate i ugovorite ono što je najbolje po vas. Finansije su sve bolje I bolje.
Zdravlje
Konsolidujte psihičku I fizičku snagu.

 

ŠKORPIJA

Ljubav
Posložile su se situacije, okolnosti tačno tako da vam donose ono što vam je potrebno. E sad tu imate mali, problem – to što vam je potrebno, ne znači da je u skladu sa vašim istinskim smislom I željama. Klonite se nepouzdanih, površnih ljudi, koji vam nesvesno mogu napraviti problem. Budite principijalni I držite se unapred dogovorenih stvari, ostavljajući prostora novim da zauzmu pravac. Strasti u novim vezama ima, ali nema dubine. A ukoliko ste u paru – komunikacija se znatno popravlja.  Još uvek nemate onaj osećaj prave stabilnosti, pripadanja i toga da je sve na svom mestu.
Posao
Malo ste se zaglavili ili zastali u nekim poslovnim situacijama, dogovorima ili obavezama  i nikako da izađete iz toga i prodišete. Računajte da će od sredine dekade ova presija koju osećate prestati i da ćete rešiti to što vas sada muči i opterećuje. Takođe, do sredine nedelje će postojati višak obaveza a manjak vašeg vremena, elana I  fokusiranosti. Za tu nefokusiranost ste negde sami krivi, jer imate tendenciju da se povremeno „zabagujete“ i onda ne umete da se pokrenete. Finansije vas sapliću, ali vi se borite da ih popravite.
Zdravlje
Problemi sa spavanjem.

 

STRELAC

Ljubav
Vi vatreni, vaš vladar u vatrenom znaku, a planete iz vazdušnih znakova samo tu vašu vatru raspiruju i razgorevaju. I vi koji ste solo sada ste u statusu „ne drži me mesto“, stalno u pokretu, stalno u nekim akcijama, dešavanjima. Udvarača ima, starih, novih, ali vi kao da ništ ne primećujete. Doduše, možda će vam baš ona osoba na koju ste se  „nameračili“ malo udarati čežnju i kidati živce, ali i on/ona će morati da položi oružje pred vama, ukoliko ne ovog  a ono sledećeg meseca. Zabavljajte se, kad vam je već tako dato. A vi koji ste zauzeti – nemojte mnogo da se natežete oko sitnica, sve se da prevazići dobrom energijom.
Posao
Otprilike do polovine meseca ili niste fokusirani na posao ili je pak obaveza toliko da ne uspevate da se organizujete, pa su itekako mogući i propusti i kašnjenja sa vaše strane. U tim danima možete biti i nešto nervozniji jer ćete biti u kontaktu sa ljudima sa kojima nikako ne uspevate da se razumete na pravi način. Generalno gledano u ovoj sedmici nemojte praviti čvrste planove, jer je malo verovatno da ćete uspevati da ih se pridržavate. Bitno je da ćete biti zadovoljni svojim rezultatima i učinkom.
Zdravlje

Moguće infekcije.

 

JARAC
Ljubav
Biće raznoraznih emotivnih dešavanja u ovoj dekadi, jer neki će biti opušteni i uživaćete u svakom trenutku, a neki će vas pecnuti i malo zabiberiti odnos sa voljenom osobom. Čas ćete prijati jedno drugom, a čas ćete malo nervirati jedno drugo. No, i pored ovih uspona i padova, moći ćete da kažete da ste fino prošli kroz ovu nedelju, možda ne baš po vašoj volji i željama u potpunosti – ali dosta solidno. Slobodni Jarčevi – neko će početi da vam daje do znanja da je zainteresovan da trenutna komunikacija možda preraste i u nešto više. Vi ćete biti na klackalici, pogotovo ako je to neko iz prošlosti ili vas na prošlost podseća.
Posao
Dosta dobar poslovni period je pred vama. Uspevaćete da se na pravi način povežete sa onima koji su vam potrebni, isto kao što ste vi potrebni njima. Lep period da neki poslovni kontakti krenu u pravom smeru, da se razlike prevaziđu i da se dogovori. Može biti zastoja u početnoj fazi, ali se to lako prevazilazi. Vi se trenutno osećate prilično dobro u svemu što se dešava – svesni ste da neke stvari ne idu po vašim planovima, ali da ipak možete biti zadovoljni rezultatima. Finansije – dosta korektno.
Zdravlje
Mogući problemi sa zglobovima, reumom, kičmom I kostima.

 

VODOLIJA

Ljubav
I Vodolijama je “konačno svanulo”. Gro planeta je na vašoj strani i daje vam vetar u leđa. Ukoliko ste slobodni,  šta čekate? Hvatajte ovu i sledeću nedelju, merkajte ljubavne prilike i spremajte se da osetite nešto što odavno niste. Da li ćete leteti na starim ili na potpuno novim  prilikama – malo je vaš izbor, a malo je sudbina, ali i kako vam se namesti.  Ukoliko ste već „upareni“ – evo perioda da se pokrećete, uživate ali i da rešavate sve eventualne manje ili veće probleme koje ste u proteklom periodu imali.
Posao
Kada vam planete daju vetar u leđa, eto i podrške kada je poslovni segment u pitanju. Kod nekih od vas – posao i tekuće obaveze će funkcionisati jednostavnije, lakše, a ukoliko i bude po koji problemčić – on će se očas posla prevazići. Kod drugih – samo će se otvarati situacije, ponude, a ukoliko ste na nešto čekali – sada ćete dočekati. Uglavnom, sve vezano za posao, teče po planu, ali da ćete biti prilično zauzeti, nesumljivo je. Finansije su stabilnije nego u prethodnom periodu.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva.

RIBE

Ljubav
Ukoliko ste partner i vi uspeli da iskomplikujete sve što se iskomplikovati dalo, a vezano je za vaš odnos od ove nedelje ćete da rešavate vrlo grubo I oštro što ne liči ni na njega  ni na vas. Kad raščistite stare nesporazume stvaro će početi da se poboljšavaju. I mir će se na velika vrata vratiti u vaš odnos ili dom. Ukoliko ste slobodni strelac I ukoliko se do sada nije pojavio neko sa kim vam izuzetno prija da provedete vreme u razgovoru i smehu, onda očekujte da ta osoba dodje tokom ove ili eventualno sledeće nedelje. Videćete gde I u kom pravcu sve  ovo može da ide….
Posao
Malo ste previše obaveza natovarili na sebe. Kako ćete uspeti da izgurate, to niko ne zna,  ali slobodno računajte da će vam prva polovina sedmice biti mali raspad sistema. U stvari ne sistema, već vas – pitanje je kako ćete se organizovati i biti na tri mesta istovremeno. Trenutno ste upali u „mašinu“ i da ne želite da propustite ni jednu od prilika koja vam se otvara, ali ipak pokušajte da ne otežavate sebi prihvatanjem dodatnih zaduženja pre nego što očistite ono što već imate. Jer, doći će do “zagušenja”.
Zdravlje
Više obratite pažnju na način ishrane

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

31. januar – Nacionalni dan bez duvana

Next Post

ŽIVOT PO FENG SHUIJU

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

31. januar – Nacionalni dan bez duvana

U Srbiji se 31. januara pod sloganom „Život bez duvana – za bolju budućnost novih generacija“obeležava Nacionalni...

January 31, 2023