Breaking

Horoskop  za period od 21-31 januara tekuće 2023.godine

Horoskop i zabava / Život / 21 januara, 2023

OVAN
Ljubav
Slobodnim Ovnovima su sada moguća nova poznanstva, nešto što kreće kroz lepu,  opuštenu i inspirativnu komunikaciju. Koliko god vam se žurilo da nešto što pre pokrenete, ovo su emocije koje treba pustiti da se razvijaju. Prevelika brzina može vas uvesti u isto tako brzo „hlađenje“. Ista je situacija i ako teite nečemu što je tajno, zabranjeno….Što se tiče zauzetih predstavnika ovog znaka  izgleda kao da se partner i vi vraćate jedno drugom na pravi način, dogvri I razumevanje između vas su bolji. Ipak, malo upozorenje – bilo bi dobro da ne krijete neke specijalno velike tajne jedno od drugog, jer će se one otkriti uskoro, a to može biti bolno za oboje.
Posao
Vaše raspoloženje se popravlja, polako se sklanjaju neke nesigurnosti ili situacije koje su vas kočile. Daće vam se prilika da kroz saradnje sa strancima, stranim firmama, starim kolegama, državnim i javnim preduzećima ostvarite pomake, kao i da vaši poslovi dožive jedan vid ekspanzije, proširenja, kretanja na bolje ili uzlaznom linijom. Neki dogovori ili pak pregovori idu ka svom uobličavanju ili finiširanju, samo  još malo truda oko tehničkih detalja i sitnijim stavkama. Sve u svemu, sve ide ka tome da ostvarite ono što odavno želite.

Zdravlje   

Pad imuniteta. .

 

BIK

Ljubav
Neko je evidentno zainteresovan za vas, a vi to ne primećujete pa će vam drugi skretati pažnju na to.  Sada, koliko je to vama inspirativno,  to je već drugo pitanje. Vrlo lako može da se dogodi da vam prija komunikacija sa nekim, ali da jednostavno niste sigurni da li želite nešto više od toga. Ako je tako – za sada flertujte, a za kasnije –procenite sami kuda bi to moglo da vodi. Zauzeti Bikovi trenutno imaju neki vid jednostavnije energije I životnih sadržaja sa voljenom osobom. Nema drame, nema velike tenzije, funkcionišete dosta korektno. I verovatno je da će situacija tako ići i na dalje. Umećete da na pravi način pristupite jedno drugom, komunicirate, zajednički rešavate i planirate, što odavn niste.
Posao
Sve što je vezano za finansije ide ka nekom poboljšavanju ili pak rešavanju situacija koje su vas opterećivale. Neke zakasnele isplate će se sada realizovati, a neki od vas mogu početi i pregovore oko povećanja finansijske nadoknade za rad. Vaša svakodnevica na poslu će biti jednostavnija nego u proteklom periodu. Jeste da vas čeka dosta razgovora i kontakata sa saradnicima, kao i povremeno rasplinjavanje u obavezama, ali vi ćete uspevati da pronađete puteve da budete zadovoljni.
Zdravlje
Proverite krvnu sliku Ili uradite biohemijske analize.

 

RAK

Ljubav
Očekujete bilo kakva ljubavna dešavanja, nova poznanstva ili flertovanje a sve to će izostati. Vaši odnosi sa suprotnim polom su uglavnom toplo hladni, I od dana do dana drugačiji. Ako ste na samom početku ljubavne veze, to vas može obeshrabriti, a oni koji su u dužim vezama su se već na ovakav status ili ljubavne igre navikli ili ih očekuju pa se ne uzbudjuju.  Porodični odnosi I bliki članovi porodice vam pružaju maksimalno razuevanje I  daju snagu da izdržite I kada nije sve jednostanvo. Posao
Sve funkcioniše na polju poslovne svakodnevice i u odnosu sa kolegama. Tu zaista stoji dopunjavanje, prijatna I topla komunikacija koja se bazira na konkretnoj pomoći I razumevanju. Gde je onda problem? Novi poslovni partneri koji vas ne poznaju dovoljno pokušavaće da nametnu neka svoja pravila I principe, koja ne treba da prihvatite ako nisu u skladu sa dosadašnjim poslovanjem. Oni treba da se prilagode vama, ne vi njima.

ZDRAVLJE

Redukujte svoju ishranu, moguć je višak kilograma.

 

LAV
Ljubav
Deca, zabave, paralelne veze, mogu da vam budu vrlo problematične u ovoj dekadi.

Pre nego što prazgvarate sa bilo kim, utvrdite činjenice, da bi ste argumenovali svoje reči I postupke.  Od partnera ne očekujete bilo kakvu pomoć, on je zauzet svojim problemima, I smatra da je njemu najteže. Kuća je ipak, na vašim plećima.

Ukoliko ste slobodni, ne očekujte da će se pojaviti osoba koja će vam “skinuti zvezde sa nebe”. Ne čekajte na druge, već sami sebi ispunjavajte želje I ugadjajte. Posao
Povoljne informacije, realizacija poslovnih prilika iz proteklog perioda, ali i nove šanse koje se otvaraju pred vama a koje ste možda izvesno vreme čekali i potajno ih priželjkivali. Lavovi u znaku ili u podznaku, su u izuzetno podsticajnom i kreativnom periodu, sa dobrim idejama ali i sa prisustvom osoba koje su spremne da ih saslušaju i protežiraju. Više pitanja koja su vam pravila problem ili vas opterećivala u ovoj će dekadi biti zatvoreni uspešno, a to vama daje novi elan I polet.
Zdravlje
Posetite lekara specijalistu.

 

 DEVICA

Ljubav
Sve će izgledati kao da je potaman i na svom mestu. Planete vam donose popravljanje odnosa sa partnerom ili bliskom porodicom, lepa dešavanja i razloge za proslave u kući, sređivanje doma, kupovinu stambenog prostora ili pozitivna dešavanja kod članova porodice. No, ima i onih parova kod kojih će sklad biti samo trenutni privid, kratkotrajno zatišje pred buru. Ukoliko nešto treba rešavati ili pokrenuti bitna pitanja, uradite to sada, ne oklevajte I ne  čekajte, jer posle može sve krenuti drugim pravcem.  Slobodne Device su možda zanesene nekim, ali da li je to realno ili samo iluzija,  videće se ubrzo, jer vreme je najbolji životni sudija.
Posao
Ove planetarne pozicije najbolje su za one koji se bave privatnim poslom ili rade od kuće, jer vas očekuje više posla ali i bolja finansijska korist. Generalno gledano  nešto u vezi vaših poslovnih partnerstava ili saradnika vas pomalo muči kao da  imate osećaj da neko nije u potpunosti iskren prema vama ili da vam prikriva bitne informacije. Ukoliko je bilo napetih momenata u odnosu sa kolegama – sada je dobar trenutak da se ovi odnosi srede i regulišu. Svoje obaveze ispunjavate lako i bez kašnjenja.
Zdravlje
Osetljivo vam je grlo.

 

 VAGA

Ljubav
Bacite akcenat na partnerske odose I donesite odluku. Ako nešto valja, nastavite, ali   ako ste u trpnom stanju, prekidajte, ma kako loše izgledalo. Zašto bi ste se mučili? Bar vi sve umete da odvagate I odmerite, ne bi vam bilo prvi put da krenete od početka I okrenete novi list. Bićete uvučeni u jednu intrigu, a to vam baš u ovom trentuku kada se borite sa svojim životom, mislima I osećanjima nije bilo potrebno. Za one koji su bez partnera, da kažemo da je nova simpatija na vidiku, zato se psihički I fizički spremite za malo drugačiju životnu formu.

Posao
U polju komunikacije, dogovora, kontakata, sastanaka, kratkih putovanja nalaze se prepreke koje zahtevaju vase angažovanje. Niste baš u doboj poslovnoj poziciji, ali ruku na srce I sami ste po malo krivi što ste se našli u ovoj situaciji.  Ovaj  period je dobar samo za one koji se bave umetnošću, kreativnim radom. Ako ništa drugo njihov rad “zapeće”nekom bitnom za oko, što zanči ekspanziju poslova. Naravno,   ne manjka vam kreativnosti I ideja. Iskoristite ovaj plodan period za rad I stvaranje.  Ukoliko ste privatnik, mogući su problemi sa zakonom I papirologijom. Zdravlje
Manje depresije I padovi raspoloženja.

 


ŠKORPIJA
Ljubav

Imate naglašenu potrebu za ljubavlju I nežnošću, osećanja vam ne daju mira. Po glavi vam se vrzma  osoba koja bi, kako se to vama čini,  na vaše emotivne zahteve mogla da odgovori u potpunosti. Mladji članovi porodice će vam praviti probleme, a vi želite da se skoncentrišete samo na sebe I ono što se unutar vas zbiva. Očekujte veliku sreću u ljubavi tek u martu ili maju, do tada sve je na nivou maštanja I želje.
Posao

Izuzetna zarada ili dolazak do  onoga što vam je vredno stoji u bliskoj budućnosti, zato se posvetite postavljanju temelja. Sada jasnije vidite neke situacije i vučete prave poteze, umete da prepoznate ponude i saradnje koje su povoljne po vas, umete da pokrenete dešavanja u pravom smeru. A sve  to će se pozitivno odraziti na stanje u vašem novčaniku ili bankovnom računu. Doduše, biće i troškova I vrlo teških situacija, ali vi kad ispred sebe vidite cilj vi ste nezaustavivi. Zdravlje
Popuštanje zdravstvenih tegoba.

 

STRELAC

Ljubav
Period nestabilnosti je sada iza vas, a planete daju podršku pravim emocijama, pravim razgovorima, pravim partnerskim temama i potezima. Ali naglasak je na „pravo, vredno, ono što može trajati“. Jer, dosta vam je prošlosti, kratkog, neizvesnog, red je malo da živite I uživate u životu. Čak ćete  bliske osobe iz porodice staviti po strain, a sebe konačno staviti na prvo mesto. Slobodni Strelčevi treba da se  zabave,  vaša harizmatičnost i šarm su tu, a ljubavnih prilika će biti čim se opustite  I potpuno se otvorite za kontakt.
Posao
Ozbiljni projekti i planovi, prave ideje, dobro promišljeni poslovni potezi ukoliko na ovaj način funkcionišete, nemate razloga za brigu. Ostvarićete u kratkom roku svoje namere i težnje. Takođe, one saradnje i poslovni kontakti koji treba da se razvijaju i prate kod vas pobudjuju veliku pažnju. Sada će se posao dodatno stabilizovati i krenuće se u ozbiljne, isplative i trajne priče. S druge strane, neki saradnički ili poslovni kontakti pokazuju ozbiljnije „bagove“ i donose vam štetu. Vrlo je izvesno da će do nekih preseka doći.
Zdravlje
Manji  respiratorni prblemi.

 

JARAC.

Ljubav
Lepo su se posložile kockice u vašem životu, možda u ljubavi ne dobijate baš sve ono što biste želeli, ali dobijate ono što vam je potrebno. Partner je spreman da nešto promeni kod sebe, da vašem odnosu ili vama lično pristupi na drugačiji način. Uspevaćete da se uklopite i razumete, možda i da više vremena provedete zajedno. S druge strane  neki od vas mogu  biti pred iskušenjem ulaska u tajni flert, tajnu priču, tajnu romansu. Sve što je tajno lako može postati javno – razmišljajte o tome. Slobodni – neka forma mira spustiće se na vašu dušu. Kod nekih – uživanje u svojoj slobodi i opuštenim kontaktima sa prijateljima. Kod drugih – znaćete šta želite a na šta više ne možete da pristanete kada je ljubav u pitanju
Posao
Na posao ćete biti baš fokusirani I vrlo efikasni. Raduje vas što će neka pitanja, poslovi ili kontakti  biti rešeni ili pak pokrenuti tokom ove nedelje. Nekima od vas biće ponuđen projekat ili saradnja koja uključuje mnogo komunikacije, sastanaka, možda i putovanja, ali razmislite da li ovaj tip obaveza možete da „iznesete“. Generalno – veliki broj obaveza na dnevnom nivou vas opterećuje, pogotovo što imate dosta zaostataka i nerešene papirologije. Čistite probleme polako jedn po jedan, sada to možete, jer je pravi trenutak za to. Finansijski lakši period nego što ste očekivali.
Zdravlje
Savetujemo redovne kontrole hroničnim bolesnicima.

 

VODOLIJA
Ljubav

Posle izuzetno napornih nedelja koje su iza vas (neka partnerstva su u proteklom periodu prekinuta ili su pak pretrpela ozbiljnije potrese),  izgleda kao da je sve došlo na svoje mesto. Ne samo da se situacija sa voljenom osobom sređuje, već kreće jednim pozitivnim i aktivnim pravcem. Neke zaboravljene strasti ponovo će proraditi, emocije će se pokrenuti a vas dvoje očekuje živost i dobro zajednički provedeno vreme. Slobodne Vodolije su se po malo začaurile, a to neće doneti novog partnera. Potreban vam je pokret, jer tada vaš šarm izbija u prvi plan, a kada ste vi u takvom stanju, svi se “lepe” za vas.

Posao
Što bi se reklo: ko čeka, dočeka. A vi ste se sa tim teško izborii, jer želite uvek sve I odmah. I evo prilika koje se otvaraju pred vama, a evo i rešavanja onoga što je dugo stajalo zakočeno ili blokirano. Pred Vodolijama se paralelno otvaraju dva puta:  novi i stari poslovni pravci – nekome da prihvati šansu i krene drugačije, a nekome da potvrdi svoju stabilnost i dobije određene poslovne ili finansijske benefite. Dobar period da se organizujete i krenete pravcem koji priželjkujete. Finansijski ste solidno, i pored troškova solventni ste.
Zdravlje
Bolje se osećate nego u proteklom periodu.

 

 RIBE
Ljubav

Neka forma raskoraka se javlja kod vas – ono što želite i ono što morate ne uspevaju da se uklope. Nema nekih većih tenzija između partnera i vas, ali nema ni onog sklada, razumevanja i uživanja koji su vama potrebni. Čak i ako imate zajedničke planove  i oni su raspršeni i treba vam dosta više truda i angažovanja da biste ih ostvarili. Čudan period – sve je na prvi pogled u redu, ali….nešto tu fali. No, vi se ne nervirate oko toga  iznenađujuće, ali imate mir u svojoj glavi. Slobodne Ribe treba da znate da je  za tajne veze ovaj period  dušu dao. Za flertovanje takođe. Prijaće vam u svakom slučaju aktivnosti „udvarača“…
Posao
Konačno dobijate prilike koje ste čekali i priželjkivali. Neke od njih će biti moguće vrlo brzo realizovati jer ćete dobiti čvrste potvrde i brza dešavanja, u ovoj ili u narednoj nedelji. Nekima od vas slede novi poslovni počeci, nekima unapređenje, finansijske beneficije. U ovoj dekadi krećete direktnim hodom do cilja  i do kraja druge dekade februara moguće je napraviti ozbiljne pozitivne pomake.
Zdravlje
Preveliko trošenje  fizičke i mentalne energije. Više se odmarajte.

fotografije pixabay

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

KOKICE

Next Post

NAPRAVITE DOMAĆU SANGRIJU 

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

KOKICE

  Svake godine 19. januara, se obeležava svetski dan kokica.  Koliko su kokice prisutne  na našem meniju, govori...

January 19, 2023