Breaking

VEČE ZA PAMĆENJE, ZDRAVKO ČOLIĆ KONCERT U ČIKAGU

Kratke vesti / 31 maja, 2022
Koncert Zdravka Čolića koji je sa nestrpljenjem čekala čikaska publika sinoć je održan u prepunoj sali Joe’s Live pred oko 2 hiljade ljudi. Čola je svoju pozitivnu energiju rasuo po publici koja je vrištala, pevala i aplaudirala dok je on plenio svojim nastupom. Među publikom našle su se razne generacije, omladina koja se relativno skoro susrela sa Čolinim pesmama, generacije zrelih godina i starije generacije koje ga prate i slusaju od samog pocetka karijere.
Fantasticna atmosfera usijala se dok je Zdravko izvodio hitove poput: Zvao sam je Emili, Produži dalje, Ruška, Kristina, Ti si jedina od svih, Da si zvezda sele moja, Okano i druge.
Velika jugoslovenska zvezda Zdravko Čolić, čija karijera traje preko 50 godina uskoro će proslaviti svoj 71 rođendan, a sudeći po nastupu na sceni reklo bi se da je u njemu energija i duh tridesetogodišnjaka.
Koncert u Čikagu je rasprodat dve nedelje pre nastupa a posle gostovanja u Atlanti, Los Anđelesu, Torontu, Finiksu, Vankuveru, Edmontonu i Čikagu Čola završava svoju ovogodišnju americku turneju koncertom u Njujorku 28 Maja.
Zdravko Čolić po ko zna koji put pokazao je da je velika zvezda domaće pop scene, ispunio je sva očekivanja u Čikagu i dva puta se vraćao na binu nakon ovacija publike i završetka koncerta.  Čolin koncert okupio je dijasporu iz svih zemalja Balkana a među obozavaocima nasli su se i predstavnici konzulata u Čikagu i ambasade u Vašington DC-ju, generalni konzul Damjan Jović i ambasador Srbije u Americi Marko Đurić sa suprugama i prijateljima.
-Organizator dobre zabave i koncerta za pamćenje i ovog puta bio je Pure Live Music. Pesma se cula i nakon koncerta u bekstejdžu kada je neumorni Čola otpevao “Majsko sunce” za drustvo i prijatelje.
Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

POSPREMITE SVOJ ORMAR

Next Post

ZASLADITE SE JAGODAMA

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

POSPREMITE SVOJ ORMAR

Svako godišnje doba zahteva od nas da ozbiljno I temeljno pregledamo svoj ormar, I da ga presredimo I organizujemo. Svakodnevni...

May 30, 2022