Breaking

KONSTRAKTA SA EKIPOM OTPUTOVALA U TORINO

Kratke vesti / 29 aprila, 2022

Ana Đurić, alijas Konstrakta, je otputovala u Torino sa ekipom, belim Fićom, obučena u belo i sa buketom belih karanfila. Na svečačanom medijskom ispraćaju, fotografisala se i odgovarala na novinarska pitanja.  Evo šta je tom prilikom rekla:

-Naša ambicija je da predstavimo nas, kao Srbiju, u najboljem mogućem svetlu. Mi ćemo se potruditi, ali nije sve u našim rukama. Cilj nam je da uđemo u finale. Spavamo malo, jedemo dobro. Spremili smo i koreografiju, koja je dosta jednostavna, ali svi moramo biti sinhronizovani. To jeste takmičenje pesama, ali ne idemo u borbu, nego, probaćemo da se predstavimo, kako treba. Borosane za nastup su stigle i to ne jedne, nego dva para.

Njena nedavna fotografija, podigla je prašinu u javnosti pa je to ona prokomentarisala sledećim rečima:

To više govori o nama kao zajednici.  Ne bih  volela da mi sebe ugrožavamo bilo čime, to je  moja poruka, i nemojmo videti u svemu i ono čega nema i stvano ne postoji. Nema potrebe.

Njen nastup u Torinu, neće biti mnogo drugačiji nego što je bio u Beogradu.

-Malo smo ga prilagodili toj velikoj sceni, jer su te evrovizijske scene impozantne, pune svetla, pune svega, tako da je sve tome I

Konstrakta i njene kolege su posebnu pažnju posvetile detaljima

-Dodali smo  bele peškire i to je u okviru našeg promo paketa. Dobila sam malo pre jedan sapun, i imamo već neke zalihe, tako da smo obezbeđeni.

Pripremajući se za odlazak, smršala je 4 kg, ali  umetnica je zdrava i spremna da se predstavi Evropi i svetu.  

 

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

BORAVAK U PRIRODI I MOGUĆI RIZICI

Next Post

PENA KOJA ŠTETI ZDRAVLJU

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

BORAVAK U PRIRODI I MOGUĆI RIZICI

Odmor u prirodi je najlepši, ali u njemu prete  i brojne opasnosti. Zato budite spremni da pravilno odreagujete na svaku...

April 28, 2022