Breaking

TESTIVAL

Kratke vesti / 5 marta, 2022

Ovog vikenda,  Dom omladine je mesto gde možete probati zdravu hranu, poput one koju su pravile naše bake. Domaći specijaliteti kao što su hebovi, različite vrste testenina i slatkiša predstavljeni su na brojnim štandovima gde se može besplatno degustirati svaki od ovih proizvoda. Ova manifestacija je nazvana TESTIVAL, i kako kažu organizatori, ne zvuči baš da je ovde epicentar zdrave hrane.

Testo je jedan od najukusnijih specijaliteta na svetu, kome malo ko može da odoli. Pogotovu, ako vas ukus vraća u neka dobra stara vremena.

Na festivalu testa, mogu se naći i drugi proizvodi koji uz testo idu odlično, jer im se ukusi slažu,  kao što je meso iz domaćih sušnica, kačkavalji pa čak i aromatizovani puteri.

Iako važi za najukusniju hranu, testo, izbegavaju oni koji žele da zadrže vitku liniju. Zato mnogi smatraju da nije previše zdravo. Ipak, 35 izlagača Testivala, pokazalo je drugačije, pa čak i kad su u pitanju slatkiši!

Mi kažemo da smo Dom omladine pretvorili u Dom zdrave hrane, zato što su većina, da ne kažem skoro svi  izlagača,  mali  prehrambeni proizvodjači, organskih proizvoda koji su osnov svega što je napravljeno i izloženo ovde- rekao je Miodrag Ilić, organizator ove meanifestacije.

Dakle, ako želite, da pojedete nešto ukusuno, domaće, a opet zdravo, ovog vikenda, uputite se ka Domu omladine i obradujte sva svoja čula!

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

ORDEN OBAVEZUJE DA NASTAVIMO DALJE ISTIM TEMPOM

Next Post

UMETNICA MORA BITI ZDRAVA!

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

ORDEN OBAVEZUJE DA NASTAVIMO DALJE ISTIM TEMPOM

Vukica Lazović se školovala,  kroz svoje usmereno obrazovanje,  za voditelja programa. O poslu u medijima nije ni razmišljala,...

March 4, 2022