Breaking

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2023.

Horoskop i zabava / Život / 2 avgusta, 2023

Ovan

Napeti ste I to rešavate sukobima na random mestu. Neki misle da ste konfkliktna osoba, a vas je baš briga šta ko misli. Inače, avgust će vam doneti istovremeno ogromnu potrebu za radom, kao i za progresom, ali ćete ujedno povremeno biti skloni odmaranju, da ne kažemo lenstvovanju što za vas nije karakteristično. Vi bi ste da stalno budete u pokretu I da se nešto dešava. Motivacija za poboljšanje finansijske situacije ne jenjava, naprotiv, a razlog je i doza zabrinutosti, usled prekomernih troškova kojima ćete biti izloženi. Odnos sa nadredjenima je dobar, s tim što neke vaše pretpostavke sada mogu prouzrokovati nesuglasice direktno u vašem radmp, okruženju. Svke sumnje ostavite za sebe.  Ako ste u vezi ili u braku, poželećete da se na neko vreme udaljite, odnosno osamite u odnosu na voljenu osobu. Na neki način odmorite, jer vam je “puna glava” tudjih hirova, priča I problema. Zbog toga ćete pretrpeti ozbiljnu kritiku, pa je preporuka da objasnite drugoj strani zbog čega vam je potrebno više prostora I vremena za sebe. Ako ste još uvek slobodni, avgust mesec u prvoj polovini mnogim od vas donosi šansu za novu ljubav, a kontakt se dešava preko člana porodice ili na nekim većim skupovima. Povedite računa o režimu ishrane, kilogrami se nemilosrdno talože.

Bik

Planeta akcije, pokreta I putovanja  je i dalje u vašem polju ličnosti i tako će biti do dvadesetog avgusta, što bi značilo da nastavljate da se borite za svoj status i bolju poziiju i u narednim sedmicama. Malo ste zamoreni, ali  imate utisak da se I kockice ne slažu po vašim planovima, već je sve haotično I teško će se vratiti u predjašnje stanje. Ipak, nećete osećati onako jak entuzijazam kao u prethodnom periodu, ali je ovo svakako za vas važan period u kojem možete započeti važan i produktivan ciklus na poslovnom planu. Nedostatak takta vas može gurnuti u neprijatne situacije u odnosu na kolege. Ne kaže se džabe, strpljen, spašen! Ako ste u vezi ili u braku, razbuktavaju se strasti između vas i voljene osobe, a vi ste sada inicijator. Vaša voljena osoba je neko ko je do sada preuzimao inicijativu po mnogim pitanjima, ali sada je “loptica na vašoj strani terana” pa preuzmite inicijativu I pripazite na svaki korak. Neki pripadnici vašeg znaka mogu ući u sukob sa partnerom. Ljubomora I posesivnost su glavni krivci za to. Ukoliko ste slobodni, društveno ste veoma aktivni i samim tim, privlačite mnogo više pažnje nego inače. Vašoj sujeti prija kada dominirate, ali pazite da tako ne budete I plen manipulativnih osoba. Zainteresovaće vas neko ko vas na neki način podseća na mladost ili imate zajedničko teritorijalno poreklo. Zdravlje je u redu, ali se čuvajte povreda I promaje.

Blizanci

Nije sve tako crno kao što vama izgleda. Prva polovina meseca će vam biti veoma naporna i moraćete ulagati više truda i energije da biste kvalitetno obavljali radne zadatke. Vi ste suštinski osoba koja ne da, da joj kvantitet I nedostatak vremena utiču na kvalitet odradjenog posla. Ukoliko dozvolite strahovima da vas preokupiraju, povremeno ćete biti sumnjičavi prema kolegama i u strahu za svoju poziciju. Imate utisak da vam okolnosti ne idu na ruku. Situacija se menja od druge polovine meseca, kada se vraća energija i entuzijazam za nove projekte. Ukoliko ste u vezi ili u braku, razgovarate sa partnerom o finansijskoj situaciji i o načinu na koji možete ovaj segment poboljšati. Troškovi vam ne idu na ruku, a partner je previse galantan za vaš ukus, a vi ste za totalnu štednju. Eto, kuršlusa, kod svakog potrošenog dinara. Ako ste slobodni, period koji je pred vama će doneti mogućnost da uđete u strastvenu, ali tajnu ili jako kratku ali burnu romansu. Prisutne je nesanica,  a moguće su i povrede, usled nepažnje. Budite nežniji prema sebi.

Rak

U  prvih dvadeset dana meseca ćete biti veoma produktivni i entuzijastični, a posebno zadovoljstvo će vam pričinjavati to što će se neki veoma važni planovi u ovom periodu realizovati. Niste baš racionalni kada trošite mentalnu snagu, ali to ste vi, ili radite srcem I do kraja,  ili ne radite uopšte. Krajem meseca ćete se malo povući i želećete svoje planove i ciljeve zadržati za sebe. Možda ćete u tajnosti preduzeti I neke korake, iz straha, ali I uroka radi,  nećete nikome govoriti o njima. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan u prvih deset dana avgusta, međutim, nakon toga, do kraja meseca, moraćete balansirati između poslovnih i obaveza prema voljenoj osobi. On/ona neće imati razumevanja za vašu poslovnu zauzetost, zato mu/joj posvetite svaki slobodan trenutak. Slobodni pripaadnici vašeg znaka već na samom početku meseca imaju priliku da promene emotivni status, ali ćete biti neodlučni jer vam se kandidat ne čini dovoljno iskrenim. Zdravlje je u redu, pravite pauze u svakodnevnom radu.

Lav

Dajte sve od sebe da se potrudite I promenite okolnosti u kojima se nalazite kada je posao u pitanju.  Bićete veoma energični pa čak i nestrpljivi i tvrdoglavi u svojim zamislima. Mnogi na to neće gledati blagonaklono, ali u pitanju su osobe koje ne rade istim tempom kao I vi. To će izazvati negodovanje kod onih koji se ne mogu nositi sa vašim radnim entuzijazmom, odnosno načinom delovanja. No, vi za to ne hajete. Moguć sukob sa jednim od prijatelja ili ste ga vi bar smatrali takvim.  Ako ste u vezi ili u braku, turbulentan odnos sa voljenom osobom je prisutan (zbog retro Venere) u prve tri nedelje meseca, a nakon toga dolazi do stabilizacije i boljeg razumevanja. Vama to dodje kao uobičajeni ritam. Ukoliko ste slobodni, ovo je momenat kada možete ispraviti neke greške iz prošlosti, na polju međuljudskih odnosa i da konačno popravite odnos do kojeg vam je stalo. Zdravlje je stabilno, ali a ko ste pušač, manje pušite.

Devica

Period koji je pred vama je istovremeno izuzetno naporan ali i produktivan I zanimljiv, kada govorimo o polju posla. Planirane ciljeve ostvarujete, ali samo pod uslovom da ne odustanete nadomak  postizanja rezultata. Samodisciplina je vaš ključ uspeha, kao I to što ste bili temeljni, radeći sve korak po korak. Takođe, ovo je mesec u kojem ćete se suočiti sa strahovima koje ćete početi prevazilaziti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, naglašena društvena aktivnost voljene osobe će vam zasmetati i vaše negodovanje može biti uzrok nesuglasica. Budite mudri I ono što želite da isterate kao “delo na videlo” nije pogodan trenutak. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko prijatelja, ali i društvenih mreža, imati priliku za novo poznanstvo koje će imati potencijal razvoja romantične priče. Vitalni ste I dobrog imuniteta.

Vaga

Dajete sve od sebe da se izborite sa preprekama i ograničenjima na koja nailazite i u tome ćete biti uspešni, posebno ukoliko ne dozvolite da vam povremena malodušnost i nedostatak volje to onemogući. Vidćete da kolege I nisu tak kolegijani kao što se vama čini. Svako gleda svoje interese i svoje pozicije, pa se ne čudite što neće da priskoče u pomoć kada je vama to neophodno. Troškovi će biti nešto veći ali sa time se dobro nosite. Vi se uvek trudite da pored jednog izvora prihoda imate još neki, jer ste se više puta opekli do sada. Ako ste u vezi ili u braku, razvijaju se stare strasti u odnosu sa partnerom. To će vam I te kako prijati, jer vas je otudjenost u prethodnom periodu emotivno potrošila. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da obnove kontakt iz prošlosti, ali ukoliko se na to odluče, treba da znaju da to  neće imati potencijala za trajanje. To će biti jasno od samog početka, ali će vašoj sujeti prijati. Zdravlje je u redu, ali preventive radi posetite stomatologa.

Škorpija

U naredne četiri nedelje vi ćete istovremeno napraviti retrospektivu dosadašnjih aktivnosti i realizaciju projekata, planova koje ste započeli pre nekoliko meseci. To inače radite s vremena na vreme, čisto da znate koji su vam sledći koraci I koji planovi treba da se reprogramiraju. Vaša slika u javnosti će biti izuzetno dobra, do duše to vi malo taktizirate,  a moguća je i neka vrsta napredovanja u karijeri. Vi sve radite planski I po sopstvenom scenariju, ne prepuštate ama baš ništa slučaju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u nezgodnoj poziciji u odnosu sa partnerom i sukobe je gotovo nemoguće izbeći. Nagle promene raspoloženja druge strane mogu dovesti do pucanja relacije. Vaš prag tolerancije nije tako visok kao što druga strana zamišlja da jeste. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dve osobe, od kojih jedna dolazi iz vaše prošlosti, a druga iz inostranstva. Za obe imate simpatije, svaka vam je na svoj način zanimljiva.  Zdravlje je promenljivo uz povremeni premor, koji vi ignoriišete, pa otuda su moguće manje zdravstvene krize. Savetuje se poseta kardiologu.

Strelac

Vi ne odustajete od želje da napravite korak napred na polju karijere i zato će ovo za pripadnike vašeg znaka biti veoma energični pa čak i nešto agresivniji u pristupu, što će iznenaditi, koliko prijatno toliko i neprijatno, vaše saradnike. Svoje stavove I mišljenja zadržite za sebe, iako ste u pravu, vaša slika u javnosti može biti mnogo drugačija od realne, upravo zbog toga. Svu raspoloživu taktiku I strpljenje pokažite na radnm mestu. Nekima od vas, moguća je i promena posla. Ako ste u vezi ili u braku, do jedanaestog avgusta su mogući sukobi ili bar provokativne varnice a u drugoj polovini meseca vas očekuje stabilniji odnos i mirnije vode. Uopšteno ovo je turbolentan mesec za vas, pazite da ne izvučete “deblji kraj”.  Slobodni Strelčevi će privući pažnju osobe od uticaja i visoke pozicije. Moćna, opuštena  vrlo šarmantna. Baš je to ono što vašoj iscpljenoj duši nedostaje. Mogući upalni procesi u telu, zato propratite svaki svoj simptom, pa ako nešto izmakne vama, zakucajte na vrata lekara specijliste, on će znati šta vam je.

Jarac

Avgust mesec vam donosi nove prilike za dalji poslovni razvoj, posebno u prvih petnaest dana. Dobijate neočekivane ali povoljne vesti od strane saradnika ili vam se nudi kvalitetna saradnja. Do kraja avgusta svu energiju ulažete u rad, a ukazaće se i šansa da pokrenete plan koji ste imali u prošlosti. Mnogo toga ćete realizovati “na mišiće”, ali vaša uportnost uvek donosi rezultat. Čuvajte se zavidnih osoba koje žele da vam napakoste u svakom smislu te reči. Ako ste u vezi ili u braku, budite oprezni kada je odnos sa partnerom u pitanju. Rasprave će preći u sukob, ukoliko ih sada započnete ili ako se uključite u peckanja druge strane. Vaš partner vrlo ozbiljno razmišlja o totalnom prekidu, ali njegove emocije ipak rade za vas. Dosadio mu je odnos vruće hladno, kome ste vi često skloni. Slobodni Jarčevi jesu socijalno aktivni i u prvoj polovini avgusta je moguć ulazak u vezu. Ali ima I onih, koima nikakvo vezivanje ne pada na pamet, iako se osećaju vrlo, vrlo usamljeno. Osetljiv respiratorni sistem I ako bude potrebno, potražite pomoć lekara.

Vodolija

Postoji doza straha koja vas već neko vreme sputava a period pred vama je rezervisan za suočavanje sa istinama. Kolege pokušavaju da vam pomgnu, vi ste timski, a ne solo igrač, ali njihova pomoć će izgledati kao odmaganje a ne pomaganje. Ovo neće biti lagan i prijatan proces ali svakako donosi kvalitetne rezultate. Odnos sa inostranim saradnicima je zategnut pa je preporuka izbegavati situacije koje vas mogu uvesti u sukob I nerešenu papirologiju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, druga polovina meseca donosi stabilizaciju odnosa koji je već neko vreme osetljiv. Sa partnerom pronalazite rešenje za zadovoljenje obostranih potreba. Vaša rodbina je jako oslonjena na vas, pa ćete morati da im se posvetite I više nego što bi ste želeli. Slobodni pripadnici vašeg znaka flertuju sa mlađom osobom a mogu biti uhvaćeni u zamku u smislu da se razviju ozbiljnije emocije. Sa tom osobom možete pronaći zajednički jezik vrlo brzo i može izgledati kao da je znate čitav život. Moguće su povrede pri radu, gubite koncetraciju na momente.

Ribe

Oba vaša interesvanja I načini finansiranja traže vašu maksimalnu pažnju I posvećenost.  Na svu sreću, tokom avgusta, imate priliku da ispravite sve ono za šta mislite da ste uradili kako ne treba ili vam nije donelo profit ili progres. U drugoj polovini meseca ćete se posvetiti odnosima neki na poslu, neki u porodici a za neke od vas je moguće i preseljenje. Vaša davnašnja želja da promenite krov nad glavom vam je izgledala nerealno I nemoguće, medjutim, shvatićete da ste vi “dete sreće”, jer će vam okolnosti ići na ruku. Zauzeti pripadnici vašeg znaka sada daju sve od sebe da razumeju, odnosno da prihvate potrebe voljene osobe a da istovremeno ne zapostave svoje. To je balans, koji zavisi I od sticaja okolnosti I od stepena obostrane zauzetosti. Ipak, osnova je ljubav I poštovanje, a to je I te kako bitno. Ako ste slobodni, prošlost neočekivano kuca na vaša vrata. Zdravlje je stabilno, ali povremene glavobolje nisu simptom već posledica.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

PEŠČANI SAT- Tamara Kučan

Next Post

KADA ZAPRAV POČINJE NAŠ ODMOR?

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PEŠČANI SAT- Tamara Kučan

Za današnju preporuku odlučili smo se za  knjigu naše spisateljice i knjigu Peščani sat. Iskreno verujem da su mnogi...

July 31, 2023