Breaking

KUPAĆI KOSTIMI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA SAKRIJETE SVOJE NEDOSTATKE

Life style / Moda / Stil / Život / 08/06/2023

 

ravilno odabrane stvari nam pomažu da istaknemo kvalitete i sakrijemo nesavršenosti. To se ne odnosi samo na odeću već i na kupaće kostime. Ovo su kupaći kostimi koji će vam pomoći da sakrijete sve suvišno i da odlično izgledate na plaži ili bazenu.

  1. Volani prikrivaju problematične zone gornjih delova ruku, a u slučaju širokih bedara figuru čine skladnijom. Ovo je pravi izbor za žene gradjene kao „kruška“.
  2. Kupaći sa detaljima poput mrežice. Ovaj jednodelni kupaći kostim će vam pomoći da sakrijete sve suvišno, a poluprovidna mrežica će vas učiniti seksi.

3,            High-neck

Kod ovih modela gornji deo se pruža do vrata pomaže da se prikriju sve  nesavršenosti u zoni ispod pazuha, i izdužuje gornji deo torza, zbog čega figura izgleda vitkije.

  1. Kupaći s podignutim strukom

Kupaće gaće s dosta visokim strukom će vam “dodati” koji centimetar, pa se zato visokim devojkama ne preporučuje.

  1. Plunge

Jednodelni model kupaćeg kostima s dubokim izrezom  je za hrabre devojke. Duga,vertikalna linija izreza veoma dobro izdužuje figuru i čini je vitkom. Zbog specifičnog kroja, plunge se ne preporučuje devojkama s bujnim poprsjem.

  1. Tankini

Gornji deo ovog modela čini produženi top, a donji – šorts ili gaćice. Ukoliko imate naslage oko struka, birajte verziju sa širom majicom. U slučaju problematičnih bedara, dobar izbor je varijanta s produženim topom koja podseća na haljinu i naziva se swimdress.

  1. Mayo

Jednodelni kupaći s prišivenim bretelama i V- izrezom koji izdužuje gornji deo torza. Imitacija preklopa i dijagonalne, unakrsne pruge stavljaju akcenat na struk.

  1. Skirtini

Idealno rešenje za one koje žele da sakriju nesavršenosti u oblasti kukova. Uz suknjicu odlično ide puniji grudnjak sa unakrsnim naborima (bandeau).

  1. Kupaći u stilu Pin-up

Imitacija podignutog struka čini figuru vitkom, a čvrste korpe odlično drže grudi. Sitne tufnice vizualno ne uvećavaju siluetu, i pritom kombinacija nije nimalo dosadna.

  1. Višeslojni kupaći

Volani na kupaćem odlično skrivaju sve suvišno, ali ako ste niskog rasta ovakav model može učiniti da izgledate glomazno.

Ipak, na letovanje ponesite I dobro raspoloženje pa će vam uz osmeh kupaći bolje stajati.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

SVE OD TREŠANJA

Next Post

ORGANISKI PESTICID "ZA ČILI"

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SVE OD TREŠANJA

Može se reći da su trešnje jedna od najmoćnijih voćki koje postoje. Obezbeđuju nam bitne hranljive materije, a ne sadrže...

05/06/2023