Breaking

Horoskop od 10. do 20. oktobra 2021. godine

Horoskop i zabava / Život / 10/10/2021

OVAN

POSAO: Privilegovani ste što pretpostavljeni žele da čuju  Vaše mišljenje, ali neće prihvatiti organizacione predloge. Vreme će pokazati ko je u pravu, a ko ne.

LJUBAV: Partner želi da bude uključen u svaki segment Vašeg života, bez loših namera. Ali Vi svoju samostalnost ljubomorno čuvate    čak i od njega. Mogući sukobi zbog toga.

ZDRAVLJE: alergija ili kašalj, obratite se lekaru da vidi o čemu je reč.

BIK

POSAO: Na poslu su mogući veliki problemi. Bićete eliminisani iz važnih poslova koji vam donose materijalnu sigurnost, a Vama je to najpotrebnije sada. Pokušajte da dođete do kompromisa od onih od kojih zavisite.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom je zahladio i nema gotovo više nikakvu čar. Razmišljajte o raskidu ili o osveženju, jer ovako ne idete nikuda.

ZDRAVLJE: Moguća anksioznost.

BLIZANAC

POSAO: Osoba sa kojom komunicirate poslovno je daleko od iskrene, zato morate da promenite svoj odnos prema njoj, a i prema svom okruženju, koji bukvalno peca Vašu grešku.

LJUBAV: Emotivno ste neispunjeni i smatrate da je vreme za promene. No pitate se odakle da počnete. Prvo od sebe, preispitajte šta želite a šta ne.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite vid.

RAK

POSAO: Dobro bi Vam došlo par dana odmora da uhvatite vazduh i zalet za nove poslovne poduhvate. Izvagajte koja je opcija najbolja za Vas, pa tek onda delujte.

LJUBAV: Iskontrolišite se u jednom presudnom trenutku u Vašoj vezi. Svako ima svoj trenutak slabosti, a Vi partnerov prevaziđite mirom i videćete da će već sutra sve biti bolje.

ZDRAVLJE:  osetljivost grla, moguće su upale i kašalj.

LAV

POSAO: Trenutno Vas intuicija vodi u lošem pravcu. Sačuvajte zdrav razum i vidite šta Vam valja činiti u objektivnim okolnostima koje su oko Vas.

LJUBAV: Svaki greh kad-tad dođe na naplatu, pa tako i Vaši u ljubavi. Pokušajte da smirite tenzije koje su zavladale u Vašem ljubavnom odnosu i da iskreno porazgovarate sa partnerom.

ZDRAVLJE: ako ste pušač, manje pušite.

DEVICA

POSAO: imate puno neprijatelja u poslu koji misle da Vi sve dobijate na lak način. To je zbog toga što nikada ne kukate i ne odajete tajnu kako i s koliko muke dolazite do krajnjih rezultata.

LJUBAV: Harmonija i sklad su glavni epiteti koji prate Vaš odnos sa partnerom. Kada bi samo potrajalo, ko bi bio kao Vi. To je Vaš vetar u leđa za svakodnevni život.

ZDRAVLJE: Iskontrolišite krvni pritisak.

VAGA

POSAO: ne možete na sve strane, morate razmisliti o prioritetima. Rokovi su sve bliži, a i Vaša psihofizička iscrpljenost se produbljuje. Korigujte stav prema kolegama, nisu oni krivi što ne znate gde bijete.

LJUBAV: U ljubavi Vam je sve viđeno i doživljeno i sada dosada vlada Vašom vezom. Partner samo izgovara gde bi i šta bi, ali ništa ne realizuje.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Gledate da Vam posao ne trpi, ali trpi, jer vam organizacija rada ne prati dinamiku. Probajte da deo obaveza prenesete na druge. Spornu papirologiju neka rešavaju relevantna lica.

LJUBAV: Iako je veza došla na stend baj sama od sebe, proverite još jednom da li na pravu osobu trošite vrme i novac i da li ona zavređuje Vaša osećanja.

ZDRAVLJE: Uzimajte više vitamina.

STRELAC

POSAO:  Mnoge okolnosti Vam ne idu na ruku, ali Vi se trudite da ono što uzmete i okončate. Zdušno vam pomažu pravi i iskreni prijatelji i kolege, ali Vi u organizaciji gde je sve dezorganizovano najbolje funkcionišete.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete upoznati osobu koja će Vas emotivno dotaći i ispuniti. Ukoliko niste u ljubavi, sve teče svojim tokom, što je za Vas istinsko zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu, skloni ste gojenju.

JARAC

POSAO: Trenutno zaboravite na profite koje ste do sada ostvarivali i zadovoljite se manjim dobicima. Igrajte i igre na sreću, jer možete dobiti novac iznenada, što će biti  finansijska injekcija u pravom trenutku.

LJUBAV: Turbulentno je kod Vas u ljubavi i vrlo daleko od mira i spokoja na koji ste navikli. U vezi oboje moraju da se daju da bi se stvari popravile, a Vi trenutno ne verujete u happy end.

ZDRAVLJE: Ne prijaju Vam vremenske prilike

VODOLIJA

POSAO: Tiho ali sigurno ostvarujte pobedu na polju gde ste mislili da su sve bitke izgubljene. Izlaz se pojavi tamo gde ga najmanje očekujete, ali to ne znači da će i ovaj rat koji vodite biti dobijen.

LJUBAV: iskoristite povoljne ljubavne aspekte, naročito ako sedite na dve stolice, što bi se reklo. Vi jeste privlačna osoba, ali svoj šarm ponekad trošite na pogrešne.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem.

RIBE

POSAO: Ćutite i radite, ali vašim pretpostavljenima ne odgovara količina odrađenog posla. Imate mogućnosti za dodatni posao, iskoristite tu priliku, neće Vam se skoro ponoviti brza zarada i odlični uslovi.

LJUBAV: Srdačni ste prema osobi koja vaše ponašanje potpuno pogrešno tumači. Odredite gde je granica prijateljstva, a gde emotinog odnosa, jer to ta osoba ne shvata.

ZDRAVLJE:  posetite zubara.

Naj magazin

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

UTICAJ KOŠAVE NA ZDRAVLJE

Next Post

PATNJA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

UTICAJ KOŠAVE NA ZDRAVLJE

Orkanski vetar koji duva ovih dana baš velikom jačinom nikoga ne ostavlja na miru, od frizure do zdravlja.  Kažu da ovakav...

09/10/2021