Breaking

HOROSKOP ZA APRIL 2024.

Horoskop i zabava / Život / 01/04/2024

Ovan

Trenutno vam drugi diktiraju situaciju i tempo života, a to vas izludjuje. Navikli ste da budete “sam svoj gazda”. Pred vama je period u kojem ćete se maksimalno posvetiti karijeri i svojoj reputaciji, ali budite spremni i na kompromise koje ćete morati napraviti ukoliko želite brže doći do rezultata. Svi oni koji pokušavaju da vas “zakoče”, udariće glavom o zid. Spremni ste na sve, jer mogući su sukobi u okviru porodice. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je u prvoj polovini meseca harmoničan, ali se pripazite provokacija od sredine meseca. I ne samo provokacija, već obostranog nerazumevanja koje tinja u poslednje vreme. U skladu sa vašim znakom-rasplamsaće se! Ukoliko ste slobodni, flertujete sa osobom vatrenog temperamenta i privlačite veliku pažnju.  Najviše vas privlače različiti tipovi, iako ste suštinski slični. Moguće su glavobolje koje mogu trajati i više dana, kao i alergije na sve i svašta.

Bik

Kako je krenulo proleće, krenulo je vaše neraspoloženje, a sad ste raspoloženi i prilično euforični, što nije tako čest slučaj. Povoljni aspekti će vam doneti nekoliko sedmica predaha, odnosno, ulagaćete manje napora u radne obaveze i s lakoćom prevazilazite prepreke. Ipak, poslednja sedmica meseca može doneti izazovne kontakte s okolinom ili saradnicima, koji nisu iz vašeg okruženja. To će goditi vašoj sujeti i džepu, samo će vam smetati što ćete iz letargije preći u velike aktivnoti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, svaku vrstu nesporazuma možete razjasniti tokom aprila i kvalitetno popraviti odnos sa sadašnjim partnerom. U odnos se vraća osećaj bliskosti. Ako ste slobodni, druga polovina meseca je veoma povoljna na ljubavnom planu. Upoznaćete nekoga ko će konačno zagolicati vašu pažnju. Pojačan apetit se javlja usled povremenih nervoza.

Blizanci

Doašao je trenutak kada zaista možete da odahnete.  Pritisak popušta i sada sledi jedan mirniji period, na svim poljima, za vas. Fokusirani ste na finansije i ovde se javlja velika motivacija za poboljšanje na ovom polju. Morate da radite i napunite prazan novčanik. Znate, da vam druge nema. Međutim, očekuju vas troškovi na koje ne računate. Sve je to život, pa se pojačano trudite, da bar imate za osnovne stvari. Ako ste zauzeti, nešto ste povučeniji u odnosu na partnera, što bi moglo izazvati sumnju u drugoj strani. Potrudite se da to prevaziđete jednim iskrenim i dugim razgovorom. Ukoliko ste slobodni, skloni ste idealizaciji osobe praktičnog karaktera. Druga polovina meseca je povoljna za društveni život i samim tim, promenu emotivnog statusa. Došao je trenutak da preispitae  sopstvene žeje. Šta želite i šta ne. i  da ih uskladite sa stvarnim mogućnostima. Povedite računa o načinu ishrane, parametri u krvi su vam malo povišeni u odnosu na normalne.

Rak

 

I dalje je veoma turbulentno iz mnogo razloga. A jedan od najvećih je što neke stvari niste dobro procenili kada je bilo vreme. Svaka škola se plaća, biće bolje drugi put. Pred vama je veoma izazovan, dinamičan ali i produktivan period. Zauzimate borben stav, koji će povremeno izazvati neželjene reakcije okoline, što vas neće previše remetiti.  Kako morate tako ćete i da radite. U kontaktu sa autoritetima budite oprezni, naročito u drugoj polovini meseca. Moguća promena pozicije, na poslu koja će vam iskreno govoreći biti dobrodošla. Na staroj ste se umorili. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pripazite se svojih emotivnih reakcija koje sada mogu biti veoma burne i time izazivate razdor u relaciji. Neće biti razumevanja druge strane za njih. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko bliskih ljudi, konkretno prijatelja, mogu upoznati osobu koja je  primarno materijalno i interesno  orijentisana, a  ne emotivno kako ćete vi to u prvi mah proceniti. Čuvajte se povreda, kao da ste postali nespretni.

Lav

Za vas Lavove, nikada mirno i normano. Preporuka je da u narednim danima sputate svoje strahove i blokade koje se mogu javiti usled nestabilne poslovne situacije. Ne odlažite obaveze, jer, pored toga što će se nagomilati, izazvaćete nezadovoljstvo kod saradnika. Niste baš u plus fazi, ali iskreno, koga to uopšte zanima? Ako ste u vezi ili u braku, partner brine zbog ličnih finansija i sada je na vama da mu pružite podršku. Vi brinete zajedno sa njim, ali samo brinete, ništa ne preduzimate u tom smeru. Tako je kako je I ne možete naći neki valjani izlaz. Ukoliko ste slobodni, vaš fokus je isključivo na poslovnom segmentu i ostaje vrlo malo prostora za zadovoljstvo. Niko vam nije privlačan i nikome niste posebno interesantni. Nervoza i nesanica se javljaju kao produkt sveukupne situacije.

Devica

Za vas trenutno nema predaha, ni na jednom polju života, pa dobro rasporedite snagu za dane buduće, kao i na ono što je bitno, od onog što je nebitno. Tokom narednog perioda vi ćete se posvetiti svojim planovima i sigurno je da ćete veliku većinu i realizovati baš u aprilu. Zbog nekih stavova se možete sukobiti s jednim od prijatelja, a preporuka je da ne ulazite u rasprave u većim grupama ljudi. Bićete poraženi na prvu. Neće vam biti potrebne reči, već čvrsti argumenti, koje vi trenutno nemate. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan i unosite strasti u relaciju. Posle zatišja, ovo je nešto što će vam biti vetar u ledja za dalje. Slobodni pripadnici vašeg znaka  tokom aprila mogu sresti sudbinsku osobu. I to kako obično biva, baš kada se najmanje budu nadali, ili kada to najmanje situacija ukazuje. Zdravlje je stabilno, a povremene tegobe su odraz svakodnevnih dešavanja.

Vaga

Slušajte samo šta vam kaže intuicija, jer u suprotom, veliki problem i nedaće predstoje. Tokom narednih nekoliko sedmica vi ćete biti izloženi pritisku od strane autoriteta ali ćete istovremeno i sami izvršiti presiju na sebe u želji da napravite korak dalje u karijeri. Bićete nesigurni, kao dete kad uči da hoda, ali bolje ikakav nego nikakav.  Moguće su nove poslovne ponude na samom kraju meseca, koje će vrlo primamljivo zazvučati, ali kako će se one odvijati u praksi videćte iz priloženog. Ne nasedajte na trikove lukavih ljudi. Ako ste u vezi ili u braku, partner će biti veoma nervozan i na vama je sada da balansirate između svojih i njegovih potreba i prohteva. Poslušajte svoju intuiciju, ponavljamo, jer je nepogrešiva. Takođe, izbegavajte ozbiljne teme i rasprave ko je u pravu a ko ne. Ukoliko ste slobodni, druga polovina meseca može doneti ulazak u vezu sa osobom na visokoj poziciji, o kakvj ste u prošlosti maštali. Prekontrolišite urinarni trakt, česti odlaci u taolet su i te kako opominjući.

Škorpija

Iza vas je veoma buran period, u kojem ostavljate brojne krize i sledi period regeneracije. Vreme je da i vama krene, što će stići sa prvim jačim sjajem sunca. Imate volju da uzmete stvari u svoje ruke i da se izborite za svoju sudbinu, na poslovnom planu.  Jeste teško, ali rešenja uvek ima i to je ono što vas drži na pozitivnim verovanjima bez obzira na siuaciju. Ako ste u vezi ili u braku, partner je sklon provokacijama i promenama raspoloženja, kao i ničim izazvanoj ljubomori i izlivima besa. Ne padajte na izazove, to je deo njegove ličnosti a ne stvarnog stanja stvari. Ukoliko ste slobodni, veća društvena aktivnost donosi mogućnost promene emotivnog statusa, sa osobom sa kojom vam je nekada bilo teško i da komunicirate, a kamoli da imate nešto više. Ponekad se suprotnosti privlače.  Zdravlje je u redu. Moguće su manje viremije, ali s obzirom na vašu aktivnost i fizičku i društvenu, za očekivati je.

Strelac

Iako ste i psihički i fizički umorni od svega, u narednim danima ćete se potruditi da rešite, odnosno zaokružite određena dugovanja, koja ste napravili u bliskoj prošlosti. U vama se javlja kreativnost koju ćete želeti implementirati u posao. Iskoristite momenat, jer može biti materijalno isplativo. Ako ste zauzeti, moguće su vesti o proširenju porodice, a svakako imate potrebu da obnovite emocije sa partnerom. Medjutim, stalno vas kopkaju neki detalji, vezani za partnerovu vernost iz prošlosti i ne znate kako da sa tim sumnjama izadjete na kraj. Uskoro će stići i potvrda onoga što mislite. Ako ste slobodni, ulazite u novi emotivni status pa vas očekuju vas zanimljivi susreti. Nizaće se jedan za drugim, a to će vam baš prijati, jer neće biti prilike da sve duboko analizirate. Zdravlje je stabilno , ali izbegavajte alkohol, i sve ono što je štetno po vas.

Jarac

Vreme je za konačnu realizaciju poslovnih planova a to će za neke od vas značiti i kraj nekih saradnji, kojima je, uslovno rečeno, istekao rok trajanja. Možda ste i ranije trebali da ih prekinete, ali sada ste bar sigurni da to više nije za vas. Da je valjalo, još bi trajalo. To bi vas  samo   psihički i fizički iscrpelo, a rezultata ne bi bilo. Mogući su i nove poslovne ponude o kojima ćete dobro razmisliti. Ne vezujte se za saradnike koji nisu pouzdani, nije prvi put da vam dodju glave ili da zbog njih krećete iz početka. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biće protkan trzavicama,  a druga strana pokazuje nezadovoljstvo zbog nedostatka pažnje i vremena provedenog u dvoje. Ukoliko ste slobodni, ne odbijajte pozive za druženje, imaćete dva kandidata na polju ljubavi. Oba će biti vrlo interesantna, ali samo za neko vreme. Vitalni ste, ali i podložni meteo uticajima.

Vodolija

Proleće je i vreme  da svu energiju usmerite na poslovni segment. To ćete i uraditi ali teško ćete izbeći sukobe, zbog različitih pogleda na poslovanje u odnosu sa kolegama i autoritetima. Nije vam to ni prvi ni poslednji put, zato istrajte u svemu što zamislite i za šta mislite da je ispravno. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u prvoj polovini meseca mogu ući u sukob sa partnerom, ali nakon toga, odnos harmonizujete. Posle svake svadje, mirenje je sladje-kažu naši stari. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko posla, kolega, upoznaju osobu koja će vam privući pažnju. I ne samo pažnj! Zbog te osobe mogu vam zaigrati leptirići u stomaku! Osetljiv želudac, postali ste svaštojed, u pravom smislu te reči, a to vam ne prija. Redukujte ishranu.

Ribe

Povoljan aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak će vam omogućiti da se temeljno i kvalitetno posvetite poslovnim obavezama. S druge strane, odnos sa nadređenima je zategnut i pun medjusobnog nerazumevanja. Ukazuje se prilika za novi izvor prihoda ili posla, što traži ozbiljnu analizu. U prvi mah zvučaće privlačno, ali na drugi pogled se to zove nedaća u najvai. Ako ste u vezi ili u braku, stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Obratite pažnju na njena nezadovoljstva, jer su ona kamen spoticanja medju vama. Takođe, druga strana popušta u stavovima od kojih do sada nije odustajala. Ako ste slobodni, preko mlađeg člana porodice se može dogoditi novo, interesantno poznanstvo, koje će vas uzdrmati iz temelja, što vam se nije skoro dogodilo. Zdravlje je stabilno, s malim akcentom da obratite pažnju na vid ili sluh.

Spread the love

Oznake: ,



Olivera Marinković




Previous Post

KUVANJE U DVOJE

Next Post

KREATIVNI RAD OSLOBADJA OD DEPRESIJE I NEGATIVNIH MISLI





You might also like


More Story

KUVANJE U DVOJE

Kuvanje u dvoje definitivno može biti veoma zabavan proces! Evo nekoliko razloga zašto: -Društvo i zajedništvo: Kuvanje...

31/03/2024