Breaking

HOROSKOP ZA MAJ, 2021.godine

Horoskop i zabava / Život / 16/05/2021

OVAN                                                                                                                                              POSAO- Mars će od 12. maja biti u kontaktu sa Uranom i ubrzaće ostvarenje vaših planova.Vaše veštine doći će do izražaja kao I nove ideje.Primena savremene tehnologije u radu može vam doneti iznenađujuće rezultate. Jupiter će od 14. Maja ući u znak Riba što vam može doneti uspeh kroz aktivnosti koje su povezane sa investicijama, zdravstvom i obrazovanjem. Uvećaćete prihode kroz ostvarenje  planova. Saturn i Merkur će krenuti retrogradno, što će usporiti razvoj vaših aktivnosti u vidu timskog rada i komunikacija. Obratite pažnju na 26.Maj kada Pomračenje Meseca može stvoriti  teškoće na polju javnosti.Nije povoljno vreme za ulazak u nova poslovna partnerstva i potpisivanje ugovora. Potrudite se da vaše obaveze završavate u predviđenom roku jer su mogućaa zakašnjenja.  Organizacione sposobnosti Ovna u drugoj polovini maja dolaze do izražaja.

 LJUBAV -Obratite pažnju da Venere sa Neptunom ne učini da se zaljubite u osobu koja je zauzeta.Moguća idealizacija osobe u koju se zaljubite što će vam na neki načinn prijati, ali ipak budite pažljivi jer su moguća i razočaranja na samom kraju maja meseca.Određeni nesporazumi mogu obeležiti nesklad ljubavnog odnosa.
Venere sa Jupiterom obeležiće nesklad u vezi zajedničkih društvenih aktivnosti i zajedničkih finansija.Zbog kvadrata Venere sa Neptunom, izbegavajte povlačenje u sebe, neiskrenost I ishitrene poteze.                                                        ZDRAVLJE- Disajni organi osetljivi.

 

BIK  
POSAO- Jupiter će od 14 maja ući u znak Riba gde  donosi mogućnost da započenete obostrano korisnu saradnju kreativnog sadržaja.Nisu nemoguće ni saradnje sa inostranim partnerom.Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnu i sigurnu zaradu od dugoročnih poslova. Najviše uspeha imaćete ako se bavite kreativnim stvaralaštvom, aktivnostima umetnosti ali nekretninama.          Saturn će 23. maja krenuti retrogradno i zahtevaće od vas napredovanje u karijeri. Sprovođenje važnih odluka u delo biće obeleženo drugom polovinom meseca maja.Pomračenje Meseca 26. maja dovešće do oređenih dilema po pitanju novca. Izbegavajte zaduživanja i budite pažljivi da neke stvari ne pretplatite.                                                                                                                               LJUBAV- Druga polovina maja biće obeležena  zajedničkim prijateljima I druženjima koja prijaju.Zabavne i kreativne aktivnosti mogu doprineti jačanju bliskosti sa voljenom osobom.                 Stariji Pojedini Bikovi mogu se neočekivano zaljubiti u osobu iz svog bliskog okruženja. Obratite pažnju ko će vam se obratiti za pomoć u vidu  informacije.                                                          ZDRAVLJE-Osećate se odlično.

 

BLIZANCI                                                                                                                             POSAO- Saradnje sa osoboama na visokom poslovnom položaju biće vam već od 16.Maja od velikog značaja.Jupiter će uticati na vaše polje posla i karijere, što mesec Maj može biti obeležen mogućnostima za napredovanje u karijeri. Sunce će 20. maja ući u vaš znak i značajno aktivirati vaše rukovodeće sposobnosti. Vše pozicije u poslu kao I bolji poslovni status možete očekivati.Od 26. Do 31.maja budite pažljivi sa papirologijom i u javnim nastupima. Prisutne mogu biti nejasnoće. Nezaposleni Blizanci bi mogli da očekuju  zaposlenje u oblastima menadžmenta.Povoljan je mesec maj I  da pokrenete samostalno poslovanje.

 LJUBAV- Merkur i Venera u kvadratu sa Jupiterom  putovanje ukoliko ste planirali zbog uvećanih troškova će uneti napetost između vas dvoje. Imaćete sklonosti da sebe stavljate na prvo mesto i nećete obraćati dovoljno pažnje na potrebe svog partnera.Krajem meseca maja može doći do poboljšanja u ljubavnim odnosima.                                                                                                   ZDRAVLJE– Skloni ste promrnljivom raspoloženju I pshihičkom opterećenju.

 

RAK                                                                                                                                                 POSAO- Mars i Uranom vam mogu doneti rukovodeću poziciju u poslovima koji se obavljaju timski. Jupiter od 14. Maja uticaće na mogućnost započinjanja važne dugoročne saradnje.                    Uspeh tokom meseca maja možete očekivati ako se bavite turizmom, kao I aktivnostima vezane za prevozo. Pomračenje Meseca u znaku Strelca 26. maja može vam doneti zastoje  prilikom pružanja poslovnih usluga. Dani od 26.do31.  vam nije povoljan za pokretanje novih usluga. Merkur će krajem maja krenuti retrogradno i postaćete svesni pojedinih grešaka kako svojih tako I tuđih. Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da pronađu posao u oblastima zdravstva.   Počeće više da se cene vaše stručne sposobnosti i iskustvo.

LJUBAV- Vaša potreba da upoznate nekog s kim biste mogli da ostvarite ozbiljnu vezu biće pojačana. Avanture vas neće privlačiti, pa vam ostaju samo povremena druženja tokom meseca maja.

ZDRAVLJE- Obratite pažnju na mogzće problem sa kožom.

 

LAV

 POSAO- Zahvaljujući poziciji Sunca imaćete dobar osećaj kako da rukujete novcem i gde da pametno ulažete. Očekuju vas sigurni novčani dobici. Jupiter koji će 14. maja ući u znak Riba što će vam omogućiti da pokrijete važna dugovanja.Sunce I Jupiter  će vam doneti veliki obrt novca pod uslovom da budite pažljivi u odnosima sa osobama na visokom položaju jer će vas osobe na položaju mogu ometati u ostvarivanju dobitaka zbog kvadrata Sunca sa Jupiterom.  Pomračenje Meseca 26. maja vas upozorava da tokom meseca maja ne ulazite u rizične investicije. Kada je posao u pitanju I mesec maj od vas horoskopskih Lavova tražiće se vaša efikasnost.

LJUBAV-Do izražaja dolazi privlačnost svojim izgledom, Moguće poznanstvo sa osobom stabilnog karaktera. Budite strpljivi i zbližićete se polako i sigurno.

 ZDRAVLJE- Mogući su problem sa hormonima.

 

DEVICA

POSAO-Jupiter će od 14. Do kraja meseca  maja imati uticaja na vaš uspeh na polju javnosti, ekonomije i prava. Možete ostvariti nova i obostrano korisna poslovna partnerstva. Zahvaljujući Jupiteru vaša popularnost u javnosti će biti u porastu. Sunce će 20. maja ući u znak Blizanaca i vaš autoritet će početi više da se poštuje i uvažava Pored donošenja važnih odluka moguće je I unapređenje. Pomračenje Meseca 26. maja doneće vam zastoje u završnoj fazi važnih poslova što je moguće odlaganje nekih rokova što može da vam nanese gubitke. Merkur krajem maja kreće retrogradno i biće vam neophodna reorganizacija

  LJUBAV- Od 20.maja moguće je poznanstvo nekog ko će vas neodoljivo privući svojim šarmom,  pozitivnom energijom, načinom komunikacije.To će biti neko ko će umeti da vam priđe na pravi način. Mnoga zajednička interesovanja će vam prijati.

  ZDRAVLJE- Nedestaje vam kondicija.

 

VAGA                                                                                                                                                       POSAO –Jupiter će vas motivisati da se posvetite proširenju  ponude u uslugama, u čemu ćete imati uspeha da privučete nove klijent. Poboljšaćete odnose sa kolegama na poslu je moguće. Venera će 20. maja praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost i uspeh ako ste od horoskopskih Vaga koje sebave aktivnostima ugostiteljstva i dizajna..Pomračenje Meseca 26. maja u znaku Strelca vas može usporiti u pregovorima i u organizaciji.Merkur će krajem maja krenuti retrogradno, što će dovesti do nedostatka podrške.Nezaposlene Vage mogu dobiti povoljnu šansu za zaposlenje Organizacione sposobnosti i snalažljivost u radu dolaze do izražaja tokom meseca maja.

LJUBA- Vage će biti u mogućnosti da preko zajedničkog prijatelja upoznaju osobu koja će ih privući  intelektom i načinom komunikacije. Moguć je I ulazak u vezu koja bi mogla da postane ozbiljna u budućnosti.                                          ZDRAVLJE- Mogući bolovi u leđima.

 

ŠKORPIJA    

 POSAO- Mars sa Uranom doneće vam podršku za nova poslovanja. Uspeh vas očekuje u oblastima industrije I savremenih tehnologija. Jupiter će vas usmeriti ka započinjanju kreativnog projekta koji će vam se isplatiti u budućnosti. Pomračenje Meseca u znaku Strelca 26. maja doneće vam na polju novca teškoće.  Nećete biti u mogućnosti da jasno da sagledate vaše finansijske mogućnosti. Merkur će krenuti retrogradno 30. maja i još više će iskomplikovati vaše finansijske tokove.    Dodatnu zaradu tokom meseca maja možete ostvariti kroz honorarne poslove.

LJUBAV– Venera u trigonu sa Saturnom ukazuje da kroz porodične aktivnosti vaš odnos sa voljenom osobom ulazi u stabilnu fazu. Možete sebaviti I ostvarivanjem ranije planova.  Poboljšanie komunikacije na polju ljubavi možete očekivati.

ZDRAVLJE- Moguće oscilacije krvnog pritiska.

 

STRELAC                                                                                                                                               POSAO –Mars sa Uranom aktiviraće vaše ideje kako da poboljšate finansije i kako da prikupite sredstva za pokretanje novih poslovnih aktivnosti. Možete postići veliku zaradu kroz usluge na polju savremene tehnologije. Jupiter će 14 maja ući u znak Riba što ukazuje na  mogućnost da pokrenete samostalan posao. Bićete usmereni na obezbeđivanje novih sredstva za rad kao I na novi poslovni ili radni prostor. Ulazak Sunca u znak Blizanaca 20. maja učiniće da zablistate u javnosti i značajno poboljšate svoju popularnost i uticaj. Pomračenje Meseca 26. maja u znaku Strelca vas upozorava da ne donosite  odluke jer vaš autoritet tog dana može biti u padu.. Ukolikoko imate u planu pokretanje samostalnog poslovanja, imaćete podršku planeta.

  LJUBAV- Merkur vlada vašim poljem ljubavi će ući u znak Blizanaca I doneće vam više prijatnih razgovora na temu ljubavi. Moguće je I planiranje zajedničkih aktivnosti.Više ćete tokom meseca maja izlaziti i zabavljati se.

  ZDRAVLJE-  Kontrolišite ishranu I šećer u krvi.

 

JARAC

  POSAO- Mars sa Uranom I Jupiter mogu vam doneti značajna ostvarenja kroz javne oblasti I kroz kreativne projekte.Vaši odnosi sa poslovnim partnerima će biti bolji i bolje ćete funkcionisati u zajedničkim poslovnim aktivnostima. Jupiter će od 14. maja ući u znak Riba a vi ćete biti u mogućnosti da pokrenete pregovore oko važnih velikih poslova koji će se uspešno realizovati. Pomračenje Meseca u znaku Strelca 26 maja vam doneti otežanje u razradi započetih radnih zadataka zbog nekih neupućenih stvari,zato je za vas bitno da budete upućeni u sve sa čime je vas posao u kontaktu. Merkur kreće retrogradno, što će vam doneti smetnje na polju papirologije. Veštine pregovaranja tokom meseca maja dolaze do izražaja kada je posao u pitanju.

LJUBAV- Obratite pažnju na poslovne sastanke jer je moguće da upoznate osobu koja će vam privući pažnju.Prijaće vam slična interesovanja I razumevanje u svemu.

ZDRAVLJE- Potreban vam je odmor.

 

VODOLIJA 

 POSAO- Mars sa Uranom uticaće prilikom uvećanja broaj korisnika vaših usluga.Potrebno je da u već postojeće usluge uvedete neke novine koje će biti lako dostupne i finansijski prihvatljivije vašim korisnicima. Jupiter će 14. maja ući u znak Riba i otvoriće vam nove mogućnosti za ostvarivanje bolje zarade. Imaćete dobar osećaj za investicije koje će vam u budućnosti doneti značajne dobitke. Sunce će 20. maja ući u znak Blizanaca kada ćete zablistati u svom polju delatnosti.Pomračenje Meseca 26. maja u znaku Strelca može dovesti do poteškoća u timskom radu. Možete nailaziti i na neslaganja sa saradnicima.Vaše stručne sposobnosti i radno iskustvo tokom meseca maja dolazi do izražaja.                                                                                                                LJUBAV -Kvadrat koji Sunce pravi sa Saturnom doneće vam neslaganja sa voljenom osobom kao i članovima porodice. Bićete previše zaokupljeni sobom i svojim planovima.Možete delovati hladno I  odsutno.                                                 ZDRAVLJE- Proverite krvnu sliku.

 

RIBE 

POSAO- Mars sa Uranom će vas činiti aktivnom osobom po pitanju poslovnih inovacija.Možete  ostvariti neočekivani uspeh. Jupiter će 14. maja ući u vaš znak i doneće vam više mogućnosti da istaknete vaše stručne i rukovodeće sposobnosti. Bićete uspešni tamo gde vaša ličnost treba da dođe do izražaja. Pružiće vam se mogućnost za unapređenje jer ćete donositi odluke i povlačiti poteze koji će utićati na vaš uspeh. Pomračenje Meseca u znaku Strelca 26. maja prouzrokovaće zastoje u poslu jer je moguće da nećete jasno sagledati važne činjenice.

 LJUBAV- Merkur i Venera u kvadratu sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi može dovesti do nerazumevanja između vas i voljene osobe.
Ulazak Jupitera u vaš znak od14. maja doprineće  poboljšanju odnosa između vas i vašeg emotivnog partnera. Bićete spremni da jedno drugom pružite više pažnje i da se potrudite da poboljšate narušeno poverenje

ZDRAVLJE Kvadrat Sunca sa Saturnom  ukazuje na potrebe da se više odmarate ali i da izbegavate  fizičke napore. Osetljivi zglobovi i leđa čine da osećate povremene bolove. Moguće je da ćete se brzo zamarati i bićete osetljivi na promene vremena.

 

Astrolog Ivana Minović

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

MADEROTERAPIJA

Next Post

LOGOSINTEZA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

MADEROTERAPIJA

Približava se leto, a samim tim i naša želja da izgledamo poželjnije i negovanije. Zato smo se odlučili da vam ovoga...

14/05/2021